2777
2789
عنوان

اگه عشق قبلیشو فراموش نکنه چی

80 بازدید | 14 پست

اگه عشق قبلشو فراموش نکنه چی؟ من عاشقش نیستم دوسش دارم اونم دوسم داره

اگه اندازه اون عاشق من نشه چی اگه فراموشش نکنه چی

الان منو دوس داره اونو دوس نداره ولی خب عاشق هم نیستیم

فراموشش کنم؟ اگه نتونم ازش دل بکنم چی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچ چیزی فراموش شدنی نیس فقط کمرنگ میشه

عزیزم کاربری دست دو نفر هست..✌️..درواقع میشه گفت چند نفر😂 😑اخه به هرکس گفتم همچین سایتی هس میشه از بقیه کمک گرفت اوناهم اینجا با کاربری من سوالات ومشکلاتشون بیان کردن🫠🙂ناگفته نماند چندین بار هم تعلیق شده😶🫣

هیچ چیزی فراموش شدنی نیس فقط کمرنگ میشه

عزیزم کاربری دست دو نفر هست..✌️..درواقع میشه گفت چند نفر😂 😑اخه به هرکس گفتم همچین سایتی هس میشه از بقیه کمک گرفت اوناهم اینجا با کاربری من سوالات ومشکلاتشون بیان کردن🫠🙂ناگفته نماند چندین بار هم تعلیق شده😶🫣

اصلافراموش نمیشه فقط توذهنش کمرنگ میشه

•۱۴۰۴دانشجوپرستار👩🏻‍⚕️✈️،اگرباکسی آشناشوم به خودم یادآوری میکنم اوهم یک انسان عادی است وسعی میکندراهش رادرجهان بیابد،نیاز به قهرمانی ندارم تامن رانجات دهد:)!🕊•

عشق اونم عشق اول 

اصلن فراموش نمیشه 

من خودم نجربش کردم حتی اگه از طرفت متنفرم هم بشی بازم‌ فراموش نمیشه

نی نی سایت شده همدم روزهای سختم 😊                            لطفا دعام کنید که خیلی به دعاتون محتاجم ❤️             
عشق اونم عشق اول اصلن فراموش نمیشه من خودم نجربش کردم حتی اگه از طرفت متنفرم هم بشی بازم‌ فراموش نمی ...

یعنی فراموشش کنم

نمیخوام سایه ی یکی دیگه باشم

و تو خیالات اون با من باشه

یعنی فراموشش کنمنمیخوام سایه ی یکی دیگه باشمو تو خیالات اون با من باشه

اره نادیدش بگیر

نی نی سایت شده همدم روزهای سختم 😊                            لطفا دعام کنید که خیلی به دعاتون محتاجم ❤️             
2810