2777
2789

اره والله! دختر من بعد دوماهگي سينه ام رو نگرفت و شيرخشك رو هم با مصيبت زياد در خواب ميخورد، مجبور بودم هر دو يا سه ساعت يه بار بخوابونمش و كمي بهش شير بدم، خونه رو تاريك ميكردم، صداي تلفن رو قطع و صداي كولر يا سشوار رو ميذاشتم و بچه ام رو ميخوابوندم در حالت خماري بهش شير ميدادم. پوستم كنده شد تا اين بزرگ بشه، تا يكسالكي همين برنامه بود و بعدش در بيداري خورد. اينا اكثرا ريفلاكس پنهان دارند و اذيت ميسن نميخورن، نبايد هم پرخوري كنند، و اگر وزنگيريشون خوب نباشه از ٥ ماهگي هم بايد غذاي كمكي رو شروع كرد والسلام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره والله! دختر من بعد دوماهگي سينه ام رو نگرفت و شيرخشك رو هم با مصيبت زياد در خواب ميخورد، مجبور ب ...

اره خییییییییلی سخته بچه اولم همینطوری بود تا ۱۸ ماهگی اینم داره مثله اون میشه خیلی خسته کنندس 

اره خییییییییلی سخته بچه اولم همینطوری بود تا ۱۸ ماهگی اینم داره مثله اون میشه خیلی خسته کنندس

اره والله من اون موقع هميشه عصبي، خسته و ناراحت  و خانه نشين بودم، كسي موقع شير خورن دخترم جرات نداشت جيكش دربياد والا بهش حمله ميكردم!! چون مثلا ٥-٦ ساعت بودشير نخورده بود و منم با زحمت ميخوابوندمش و بهش شير ميدادم با كوچكترين صدايي بيدار ميشد و ديگه شير نميخورد!!