2777
2789
عنوان

چاقی میتونه باعث زشتی بشه؟ یا پیری بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 83 پست

[QUOTE=343938611]وای خدایا منم من باید تو ماه دوازده کیلو کم کنم بنظرت میشه؟ امروز اینقدر راه رفتم چلاق شدم😭😭😭 ...[/QUOTE

من ک از لاغر شدن ناامید شدم .

نسبت به ۲ ماه قبل ۱ کیلو ونیم اضافه کردم .بله عزیزم اگر رژیم بگیری حتما میشه 

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من وقتی چاقتر میشه بینهایت صورتم زیبا میشه الان یک کیلو لاغرتر شدم زشت شدم☹️

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
لاغر کردی برگشتی؟ نامزدمنم چاق شده۲۷سالشه شبیه40ساله ها شده البتع ی مدت مشکلات روحی داشته بی تاثیر ن ...

وزنم بر نگشت چون مراعات میکنم .بله سنش کمتر میشه دوباره 

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
خدایا منم هی رژیم میگیرم و ول میکنم و بیشتر از قبل میشم

الان شما قد و وزنت چنده 

من ۱۶۸ قد وزن۸۱.۵

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
زن داداش منم وقتی لاغر بود خوب بود اما چاق شد زشت شد حتی چشماش هم ریز شد خیلی چاقی توی ظاهر تاثیر دا ...

اره واقعا

دوسه ماه دیگه عروسیمه کاس تااون موقع رو فرم بیاد🥺

...
۱۵۵۷۱خاک تو سرم😭😭😭باورم نمیشه اینقدر چاق شدم

اینجوری نگو عزیزم 

بخاطر زایمان نیست؟من ک بعد زایمان و کلا ازدواج چاق شدم