بابام یه پیراهن داره سورمه ایی خیلی خوشرنگه من برش داشتم با شلوار بگ میپوشم در حد یکی دو سایز بزرگه چون بابام لارج مدیوم میپوشه زشته به نظرتون یه پیراهن سفید هم داشن که کلا داد به من
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به طوری که هودی تیشرت لباس کت های بابام برا منم حساب میشن🤌🏻
من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª
چقدتنهاشدیمکهدردامونوتودیوارمجازیمینویسیم:)🌕ازادیکلمهزیباییهکهحتیحاضرنیستحروفش بههموصلبشه. من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌 یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی زندگی نکردی و شیش دنگ حواست به چی میشهها بوده:)) به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦 کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِهمسن🥳)
نه بپوش من کل پیراهنای بابام میکشیدم تن بعدش مد شد
مانتو پیراهنی
وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت میکنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی میشوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿
من لباس های همسرمو میپوشم 🤣بگ هم که مده و... 😁پیراهن هاشو میپوشم بعد فک کرده من لباس ندارم میگه این پول واسه خودت مانتو بخر دست از لباسای من ور دار 😂😂لباس های اون بهم میاد خب 🙄