من بیشتر برا این اومدم که ببینم مشکل شما شبیه من بوده یا نه چون من شوهرم مشکل مورفولوژی و Dfi داره و ...
نه شوهرم اسپرمش اوکی بود عزیزم.مشکل بعضیا که سقط متوالی تو ماههای پایین دارن همگی مال سیستم ایمنی خود زن هست.من مشکلم اینجور بود که تا جنین تشکیل میشد بدنم حمله میکرد بهش و فکر میکرد مثلا تقسیم سلولی که داره انجام میشه جنین نیست بلکه یه سرطانی چیزیه برا همین بهش حمله میکرد و رشدشو متوقف میکرد .به این حالت میگن سیستم ایمنی حساس.امیدوارم بقیه هم بخونن فقط رو شما ریپلای زدم که بخونن.حالا اینا آزمایشای مخصوص و داروهای مخصوص داره که این اتفاق نیوفته .
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کرمان رو نمیدونم ولی میتونی بزنی اینترنت بهترین دکتر ایمونولوژیست کرمان مثلا ببین کیه و برو پیشش نوبت بگیر.بگو که یه دوستام مشکل منو داشته رفته همین دکتر و ازمایشات cd و کراس مچ داده .بگو تا بنویسه برات.حالا ازمایشاتش ایناس که به کنار.ولی با چنتا داروی ساده از دوماه قبل از اقدام یا آی پی اف تا اخر ۹ماه میتونی راحت زایمان کنی.داروهایی که برا من داد پردنیزولون ۵روزی یکی از دوماه قبل اقدام تاااااا هفته ۳۸بارداری.بعد از اقدام هم دو هفته بعدش شروع به زدن هپارین کردم روزی ۲تا.تا ۳ماه اول هم فولیک اسید۵.