2777
2789

يا اشناهاتون از اين مشكلاتي ك گفتم داره؟علايمتونو ميشه بگيد؟شوهرم دو هفتس دلش درد ميكنه(بالاي نافش)هيچ غذايي نميتونه بخوره. دلش درد ميگيره اب سردم نميخوره

دكتر گفت عفونت روده س معدشم ورم كرده هركاري كردم ازمايش نداد پس چرا خوب نميشه؟

دارو هم خورده؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره مترونيدازول و شربت معده و اوايل سفكسيمم ميخورد حتي دوبار سرم وصل كرد عفونت روده دير خوب ميشه؟

وقتی خوب نشده احتمالن عفونتش زباده

از شکمش عکس گرفتین؟

شاید یبوست و حبس مدفوع داره

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

عفونت روده با کولیت بسیار متفاوته 

عفونت روده اگر سریع درمان نشه می‌تونه تبدیل به کولیت روده یا کرون بشه که متاسفانه درمانی ندارن و بسیار بیماری‌های سنگینی هستن، در صورت عدم بهبودی خیلی زود به فوق تخصص گوارش مراجعه کنید.

بدن رو باید هیدراته نگه دارید، با آب خوردن بدن هیدراته نمیشه، باید همراه با حداقل 2 لیتر آب، الکترولیت مصرف کنید یعنی پتاسیم سدیم منیزیوم کلسیم .... که در نمک دریا نمک صورتی و نمک آبی موجوده، یک چهارم قاشق چایخوری از اون 3 نوع نمک در یک لیوان آب که تا یک تا دو قاشق در روز می‌تونید مصرف کنید، حداقل روزی 5 هزار واحد ویتامین‌دی بصورت قطره بعد از نهار و یک ساشه منیزیوم مگ‌پیرو بعد از شام در یک لیوان آب مصرف کنید.

هیچ چیزی اون چیزی نیست که فکر می‌کنی،نه به اون خوبی نه به اون بدی.
اره مترونيدازول و شربت معده و اوايل سفكسيمم ميخورد حتي دوبار سرم وصل كرد عفونت روده دير خوب ميشه؟

عزیزم شما مشکل رودتون خوب شد؟

چند وقت درگیرش بودین؟

اگر خوب شدین چیا مصرف کردین؟یا چه پرهیزاتی داشتین؟

من دقیقا قسمت پایین شکمم سمت چپ که نزدیک تخمدانه درد می‌کنه.میدونم که میشه انتهای روده بزرگ.گاهی هم اسهال.دردش خیلی کلافک کرده.همش کیسه آب گرم می‌بندم به خودم