2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید راهنمایی در مورد عروسمون

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 54 پست

به داداشت زنگ بزن بگو بیاد خونه مامانت حضوری باهاش صحبت کن بگو خونه تمیزو تحویل گرفتی تمیزم تحویل میدی 

برای حاجت روا شدن همه نی نی سایتیا صلوات اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ب داداشت بگو بیزحمت ی کارگر بگیر خونه رو تمیز کنه گفتم شاید فلانی کمردرد بوده یا مشکلی داشته نتونسته اون چن روز ریختو پاشای خودتونو.جم. جور کنه  فامیل میان اینجا زشته 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞

اینا چجور آدمایی ان از آدم کثیف بدم میاد چه مرد چه زن این عروستون فکر کنم مثل اون کاربریه که میگفت هفته ای یکبار خدماتی میاره غذاشو از غذا خونگیا میگیره هیچ کار نمیکنه واقعا آدم با تمیز کردن جایی که بوده احساس میکنه مسئولیت خودشو قبول کرده

زیرقولت‌نزن(ان‌العهدکان‌مسئولا)نه‌بترس‌ونه‌غمگین‌شو(ولاتخافی‌ولاتحزنی)برای‌خواسته‌ات‌تضرع‌کن(اذتستغیثون‌ربکم‌فاستجاب‌لکم)آدمای‌مذهبی‌رومسخره‌نکن(الذین‌کفرواکانوامن‌الذین‌آمنوایضحکون)برای‌گناهت‌طلب‌آمرزش‌کن(وماکان‌الله‌معذبهم‌وهم‌یستغفرون)نمازروترک‌نکن(واضاعواالصلاة‌واتبعواالشهوات)ازتفریط‌بیشترازافراط‌بترس(یاحسرتی‌ع‌مافرطت‌فی‌جنب‌الله)به‌آوازه‌ومقام‌توجه‌نکن(قال‌الذین‌کفرواللذین‌آمنواای‌الفریقین‌خیرمقاماواحسن‌ندیا)زندگی‌روبه‌بازی‌نگیر(وماخلقناالسما‌الارض‌ومابینهالاعبین)بازنان‌پنهانی‌دوست‌نشو(ولامتخذات‌غیراخدان)هرکارمیخوای‌بکن‌امااینوبدون(اعملواماشئتم‌انه‌بماتعملون‌بصیر)داستان‌خضر(۶۵-۸۲کهف)وداستان‌قارون(۷۶-۸۲قصص)خیلی‌قشنگن‌بخون،هروقت‌حالت‌بدبود‌قران‌روبازکن‌تواون‌صفحه‌حتماکلمه‌ای‌رومیبینی‌که‌یه‌نشونه‌باشه‌برات🌈

زنگ میرنی داداشت چار تا بدوبیراه بار خودش میکنی بعدم زن احمقش.دستم به سیاه و سفید نمیزنی.میگی خونه رو هرجور تحویل گرعتین تحویل میدین.با داداشت تعارف داری؟بعدم زنگ میزنی زنداداشت.پررو بازی دراورد،مامانش

نمیشه.ببین با خوبی گفتم میام کمکتونناراحت شد که اصلا مگه اون باید مرتب کنه که من بخوام کمکش کنم؟در ا ...

چرا نشه رو درواسیو بذار کنار مرگ یکبار شیون یکبار از الان جلوشو نگیری باید سواری بدی،خیلی رک بگو مامان خونه را تمیز کرده بود داده این چ وضعشه منم بچه کوچیک دارم نمیتونم اگر نمیتونی ی کارگر بگیر بیاد تمیر کنه و گوشی را قطع کن.رو برادرت البته ب زنش نگو 

اونقدر ادای آدمهای قوی را در آوردم که خودمم باورم شد قوی ام 😏 هرکی دلش گرفته بود من بودم....هرکی غصه داشت من بودم.....هرکس از عالم و آدم بریده بود من بودم......ولی وقتی نوبت ب خودم رسید.....بازم فقط من بودم و من.....🙂🙂🙂 داشتم با عروسک هام بازی میکردم نفهمیدم کی بزرگ شدم و شونه هام اینقدر قوی شد که این همه غم را به دوش کشیدم و آخ نگفتم🤫  هروقت گفتم خسته ام هیچکس باور نکرد خستگی مو این شد ک خسته شدم از زندگی💔 دلم میخواد یک شب بخوابم و دیگه صبح نشه چون واقعا خستم🖤   من اونقدر زیادی مهربونم که بهم میگن احمق پس برای من از سیاست داشتن نگو آرزوی مرگ کردم مرگ هم یادم نکرد💔یکی از تناقض هایی که توی زندگیم تجربش کردم این بوده که؛دلم واسه یه نفر خیلی تنگ شده بودش ولی دیگه نمیخواستم توی زندگیم باشه.....عجیب بود نبود.....؟؟؟ نامهربانی آتشم زد....آتشم زد💔💔 من کاربر جدید نیستم از زمان اقدس اینجا بودم....دیگه نی نی سایت جذابیت اون موقع ها را نداره  (قول میدم یک روز بشم ناجی همه زنهایی که به اجبار ظاهری همچو کوه داشتند و از درون نابود....) یک روزی که خواستم از سایت برای همیشه برم داستان زندگیمو حتما تعریف میکنم امیدوارم اون روز آخرش باشه ی پایان شیرین نه مثل این ۳۰ سال تلخ💔
باشه.خوبه.به زنش نمی‌گم.ناراحت میشه ارزش نداره

به زنش بگی از همین اول کینه میفته رو دلش حرفی بزنی دفعه های بعدی شر میشه با پنبه سر ببر

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تو خودت اصلا دست به هیچ کاری نزن....

به برادرت زنگ بزن فقط بگو

بابت تمیزکاری یا خودت دست به کارشو تمیزکن

یا کارگربگیر واستا بالاسرش تمیزکنه

مامان بابادارن میان

نمیشه که زندگی اینجوری بمونه....

به نظرم این بهترین گزینه اس

بیخودی ام حرص نخور

چه آدمای بی ملاحظه ای پیدا میشن عجبا

حالا من خونه ی مادرشوهرم یه لیوان آب میخورم خجالت میکشم اگه نشورم

اول کار میرم دستشویی میشورم میگم بچه هام میرن تمیز باشه

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم
زنگ میرنی داداشت چار تا بدوبیراه بار خودش میکنی بعدم زن احمقش.دستم به سیاه و سفید نمیزنی.میگی خونه ر ...

نمیشه که با فحش و داد طرف و رام کرد دختره تازه عروسه جوگیره خودتون هم بودید میدونید الان فاز سیندرلا داره به شخص داداشش بگه که اومدی ریختی خوردی حالا باید بیای جمع کنی به در بگه دیوار بشنوه

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40