2777
2789
عنوان

تجربه سقط زیر ۸ هفته کسی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1032 بازدید | 46 پست

من سقط داشتم اما ن ب خواست خودم بلکه خودش سقط شد ۶ هفته بودم ،بخدا ک مردم و زنده شدم،الانم در حسرت حامله شدن دارم میسوزم

خدایا بمن لیاقت مادر شدن رو بده تا منم بتونم ب زودی هدیه ترو ک از وجود خودمه تو آغوش بگیرم😔میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستی؟؟؟یه بچه صحیح سالم👼خدایا رومو زمین ننداز۱۴۰۳/۳/۳😔خدایا این انتظار داره منو از پا درمیاره ،رحمی ب حال دلم کن ، ب زودی بچه سالم بهم بده ترو ب بزرگیت قسم😭۱۴۰۳/۸/۲۲

وقتی جواب آزمایش مثبت میشه و از موعد پریودی میگذره یعنی ۴ هفته ست که بارداری

ارمایش ندادم بیبی زدم یه جوریه انگار یه خط سفید داره یه خط قرمز

خدایا همه اونایی که ارزوشو دارن خونه دار بشن بعدم من صاحب خونه شم🥹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله هردومون سال بغل بگیریم بچه هامون و.من سه سال اقدام بودم چقدر هزینه کردم باردار نشدم دیگه گفت ...

الهی امین اخی عزیزم خداروشکر ن من بعد۹سال داره میاد

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

هرچی زودتر برو دکتر زنان کمکت میکنن،من تا۴۰ روز حاملگی رو دیدم که سقط کردن،دوتا آمپول تزریق کردن وبعد ازچندساعت سقط شده،اصلا هم درد چندانی نداشت ،درحد یه پریودی که یکم دردش زیاد باشه. بعد ازاونم تا ۱۰ سال جلوگیری داشتن وبعد که بچه خواستن هم راحت باردار شد،هیچوقت  هم مشکلی براش پیش نیومد.

شما هم که شرایطشو نداری تا زوده، زود برو ازمایش بده وبرو دکتر تحت نظر پزشک انجام بدی هیچ مشکلی پیش نمیاد.

چون دکتر گروه خونتو هم چک میکنه چون اگر یه گروه خاصی باشی باید حتما یه آمپول خاصی هم تزریق کنن که بعدا توی حاملگی بعدی برای زایمان برای بچه مشکل ایجاد نشه،من الان دقیق علتشو یادم نیس ولی یادمه یه سری گروه خونیا فقط لازم بود که این آمپول تزریق بشه

هرچی زودتر برو دکتر زنان کمکت میکنن،من تا۴۰ روز حاملگی رو دیدم که سقط کردن،دوتا آمپول تزریق کردن وبع ...

وایییی مرسی عزیزه دلم ک دلگرمی دادی نه دیر نشده بیبی زدم یکم مشکوکه قطعا میرم دکتر زنان و با اصول جلو میرم

الهی اونایی که دلشون بچه میخاد هم بچه دار شن به سلامتی

و اونایی که حامله ان به خیر و خوشی بدنیا بیارن بچشون رو

وایییی مرسی عزیزه دلم ک دلگرمی دادی نه دیر نشده بیبی زدم یکم مشکوکه قطعا میرم دکتر زنان و با اصول جل ...

اره عزیزم زودتر برو که اگرم حامله باشی چون خیلی زوده راحت انجام میشه ودردی هم نمیکشی،فقط همون مورد گروه خونی خودت و همسرت روهم به دکتر بگو که اگر لازم بود برات تزریق کنن

اره عزیزم زودتر برو که اگرم حامله باشی چون خیلی زوده راحت انجام میشه ودردی هم نمیکشی،فقط همون مورد گ ...

حتما حتما ممنون از راهنمایی هات خدا خیرت بده