2777
2789
عنوان

انیشتین شدن درآمد داره یاادیسون؟

267 بازدید | 22 پست

حس میکنم مخ هستم 🙂

ودارم حیف میشم

دنبال تخصصی خفن هستم

که هرکسی نتونه کسب کنه

حتی از پزشکی بالاتر

شغل پزشکی مثلا جراحی مغزدانش بالایی میخواد وکاربردی هم هست ودرآمد بالایی هم داره

یا مکانیکی ماشینهای مدل بالا کارفنی هست و درآمد بالا.....

برنامه نویسی  

فیزیک کوانتوم

ولی من از زیست خوشم نمیاد

از کارفنی هم حالم بهم میخوره

برنامه نویسی زیادعلمی تحقیقاتی نیست

فیزیک کوانتوم هم که تءوریه وشاید به درآمد نرسه

تمایلاتم بیشترحالت  تءوریک وتحقیقاتی در حوزه ریاضی وفیزیک هست که فکرنمیکنم درآمدزاباشن

ابتکاروخلاقیتم هم خوبه

چه دانشی پیشنهاد میدین🤔🤔🤔🤔🤔؟؟؟؟

ضمناهوش مصنوعی هم نتونه جامو بگیره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

🪿

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

از دانش پول آنچنانی درنمی‌اد خود من ارشد فیزیک دارم از دانشگاه شریف در حال تدریس فیزیک هستم

پول شاید در نیاد اما نگاه اشخاص و جامعه به آدم یه چی دیگست 

مثلا شما که گفتید دانشجوی شریف هستید اول با خودم گفتم بولوف میزنه و بعد گفتم یه درصد اگه راست بگه عجب نابغه ای هست شما به صورت بای دیفالت احترام منو کسب کردید 

از دانش پول آنچنانی درنمی‌اد خود من ارشد فیزیک دارم از دانشگاه شریف در حال تدریس فیزیک هستم

به کشفیات علمی بخصوص حوزه فیزیک علاقه دارم

بین اون  وایده های کاری باید یکی رو انتخاب کنم

پول شاید در نیاد اما نگاه اشخاص و جامعه به آدم یه چی دیگست مثلا شما که گفتید دانشجوی شریف هستید اول ...

هوش و نبوغ یه چیز خدادادیه 

و هیچ افتخاری نداره 

مهم اینه که الان با این هوش و استعداد طرف چه دستاوردی داشته 

دستاورد هم فقط مالی نیست هر چیزی 

من که نگاه می کنم می بینم فقط تونستم کتاب های دبیرستان رو تدریس کنم 

البته عاشق شغلم هستم ولی اینکار خیلی هم نبوغ خاصی نمی‌خواسته 

هوش و نبوغ یه چیز خدادادیه و هیچ افتخاری نداره مهم اینه که الان با این هوش و استعداد طرف چه دستاوردی ...

اخ آخ که تواضع از خصیصه های شما نوابغ و فارغ التحصیل های دانشگاه های تاپه

عزیزم شما تا ۱۰۰ سال دیگه هم بگی و بخوای دستاورداتو کم نشون بدی 

احترام قلبی منو داری 

2810