2777
2789
عنوان

دوستانی که از کالری شمار سر در میارن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 28 پست
با توجه به قدو وزنم و اینکه شیر میدم،روزانه چقد باید کالری مصرف کنم که بتونم ماهی سه چهار کیلو کم کن ...

محاسبه ش سخته 

همین برنامه مانکن رو نصب کن ، مشخصاتت رو بزن ، گزینه شیردهی هم بزن

بعد ببین چقدر کالری روزانه بهت میده از اون کمتر بخوری وزن کم می‌کنی فقط زیاد کالریتو کم نکن 

ماهی سه چهار کیلو بنظرم زیاده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه یعنی چیزی که باقی موندخ تو بدنت ۱۲۰۰

سعی کن کلا قند شکر شیرینی کیک بیسکویت فست فود و..اینطور چیزارو به طور کامل حذف کنی و ورزش داشته باشی و بری باشگاه

اما غذاتو بخور چون بچه شیر میدی

همه تاپیک ها و کامنت ها مربوط به یک نفر نیست  دوست عزیز.کاربری مشترکه بین دونفر و قبل از چک کردن تاپیکا و انگ دروغگویی بفهمید اینو 
با توجه به قدو وزنم و اینکه شیر میدم،روزانه چقد باید کالری مصرف کنم که بتونم ماهی سه چهار کیلو کم کن ...

درحالت عادی این میزان کاهش وزن غیر طبیعیه چه برسه به شرایط شما

حتما برید دکتر تغذیه 

همه تاپیک ها و کامنت ها مربوط به یک نفر نیست  دوست عزیز.کاربری مشترکه بین دونفر و قبل از چک کردن تاپیکا و انگ دروغگویی بفهمید اینو 

منظور اینکه نسبت به بدنت باید روزی ۳۰۰۰ کالری مصرف کنی چون بچه شیر میدی 

غیر از روز های عادی  شیردهی که تمام شد ۲۰۰۰ کالری مصرف باید کنی 

کمتر از اون متابولیسم (سخت و ساز بدنت )میاد پایین مثلا حساب کن صبحانه ۴۰۰ کالری میان وعده ۱۵۰ کالری دوباره ناهار ۴۰۰ تا ۵۰۰ کالری...

نه یعنی چیزی که باقی موندخ تو بدنت ۱۲۰۰سعی کن کلا قند شکر شیرینی کیک بیسکویت فست فود و..اینطور چیزار ...

اره شیرینی و غذای فست فودی کلا خذف کردم. وقتم آزاد نیس برم باشگاه اما تو خونه پیاده روی و رقص دارم

عزیز جان فقط سالم خوری داشته باش .قند و شکر رو حذف کن ولی نون برنج رو اصلا حذف نکن و کمش کن 

پروتئین هم برسون ب بدنت هر روز تخم مرغ آبپز بخور .سینه مرغ گریل شده با سبزیجات مختلف 

دانه چیا پروتئین داخلش عالیه اگر میتونی بخور 

جو‌ دوسر پرک خیلی احساس سیری میده خیلی خوبه

منظور اینکه نسبت به بدنت باید روزی ۳۰۰۰ کالری مصرف کنی چون بچه شیر میدی غیر از روز های عادی شیردهی ...

تو کالری شمار زده کالری مصرفی ۲۷۰۰ باید باشه. من باید،چقد مصرف کنم که وزنم کاهش پیدا کنه با توجه به شیردهیم

عزیز جان فقط سالم خوری داشته باش .قند و شکر رو حذف کن ولی نون برنج رو اصلا حذف نکن و کمش کن پروتئین ...

همه چی میخورم ولی به اندازه . فقط شیرینیجات و فست فود رو حذف کردم