2777
2789

ادمم بکشن باید بگه کار خوبی کردن؟  ؟ 

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

مگه شهر هرته😐😐پول ک داشتی باید همه کار بکنی مگه ادم چغندره ک بزنی بکشی بعد بگی چون پولدارم😐😐😐😐😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه شهر هرته😐😐پول ک داشتی باید همه کار بکنی مگه ادم چغندره ک بزنی بکشی بعد بگی چون پولدارم😐😐😐😐 ...

مثال زدم

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

مرد باید به خانواده اش احترام بذاره چه ساپورتش بکنند چه نکنن از اون طرف هم خانواده باید به استقلال فرزندشون احترام بذارن چه کمک کرده باشم چه نکرده باشن  ، پس این سوال شما کاملا بستگی به فرهنگ و اخلاقیات دو طرف داره .

ولی خب مسلمه وقتی اینقدر ساپورت میکنن انتظار احترام بیشتری دارن (در حد معقول )که حق هم دارن

مرد باید به خانواده اش احترام بذاره چه ساپورتش بکنند چه نکنن از اون طرف هم خانواده باید به استقلال ف ...

احترام منظورم نیست

هر چی میگن چه درست چه نادرست پسر میگه حرف پدر مادرم درستع