2777
2789
عنوان

به همچین برادری قرض میدین؟

132 بازدید | 15 پست

کار من ربا میشه؟ 

من یه پولی قراره دستم برسه که میخوام بذارمش بانک روش سود بیاد 

حالا داداشم میخواد لپ تاپ بخره میگه پولو بده من بجاش من بهت سودش رو میدم 

اینم بگم که لپ تاپ داره ولی چون لپ تاپ روز به روز داره گرون تر میشه و از طرفی می‌ترسه لپ تاپش خراب شه میخواد یه لپ تاپ نو بخره  

این داداشمم خیلی آدم اذیت کنیه خیلی نفهمه واقعا  خیلی بابا مامانمو اذیت کرده همین دیروز یه حرف خیلی بد به مامانم زد (به مامانم گفت زر مفت نزن) که بابام رو شدیدا عصبانی کرد و به سمتش هجوم آورد که من رفتم جلو خودمو وسطشون انداختم که به هم حمله نکنن و همو نکشن

فوق العاده آدم ولخرجیه یه دوست دختر داره نصف بیشتر پولشو خرج اون میکنه کادوهای خیلی گرون براش میخره و خیلی بهش میرسه و مدام باهاش بیرونه 

درحالیکه با ما اصلا بیرون نمیاد و حتی مسافرت هم باهامون نمیاد 

خیلی احمقه هیچ پس اندازی برا خودش نمیذاره و عقیده داره باید تو حال زندگی کرد 

فوق العاده پرروئه و چند بار تا حالا شده بهش قرض دادم و بهش گفتم پولمو بده و با پرروئی گفته نمیدم میخوای چیکار کنی 

البته بعدش داده 

یا بعضی موقع ها که دعوامون میشه بهم هجوم میاره و با تمام توانش دستمو فشار میده و گردنمو میگیره 

با همه اینا دلم میسوزه براش 

چون کار درست حسابی نداره وام هم نمیتونه بگیره به من میگه یا برام وام بگیر از یه برنامه ای یا خودت پولتو بده من بهت سود بدم

حماقت نکن نده

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب بهش بده اگه میدونی میده

هیچ اطمینانی بهش ندارم راستش 

چون زندگیش رو هیچ حساب و کتابی نیست 

از طرفی انقدر مشغله دارم که حوصله اینکه مدام بیام بهش یادآوری کنم  و بحث کنم که پولمو بده رو ندارم 

بخدا فقط و فقط حس خواهری اذیتم میکنه 

دلم فوق العاده براش میسوزه 

با اینکه خیلی پررو و عوضیه 

هیچ اطمینانی بهش ندارم راستش چون زندگیش رو هیچ حساب و کتابی نیست از طرفی انقدر مشغله دارم که حوصله ا ...

بگو چه لب تاپی میخوای خودم میخرم 

تا تسویه کنی دست خودمه 

فعلا که نیاز نداره

خودت چی فک میکنی!؟همچین آدمی ضرر نرسونه سودش بخوره تو سرش!🥲😂

دقیقا اصلا برام منطقی نیس این کار 

ولی از رو خواهری دلم میسوزه که دوس داره لپ تاپ بخره ولی نميتونه اعصابش خورده سر این موضوع 

بگو چه لب تاپی میخوای خودم میخرم تا تسویه کنی دست خودمه فعلا که نیاز نداره

عمرا اینو قبول کنه 

انقدر پرروئه حد نداره 

دو تا سکه داره (اونم بابام با زور براش گرفته که پس انداز شه) نمیخواد بفروششون بهش میگم اونا رو ازت میگیرم به عنوان تضمین تا کل پول رو بدی 

برگشته میگه تو به من اطمینان نداری و فلان و فلان و فلان 

(واقعا هم اطمینان ندارم) 

2810