2777
2789
عنوان

خدا از هر کی که فتنه گر و شرور نگذره

233 بازدید | 13 پست

رفتیم مشهد مادر شوهرم هم بهامون بود بماند که از وقتی که رفتیم و اومدیم ناراحتی درست مرد و سفرو زهرمارمون کرد بعد برگشتیم فهمیدیم خواهر شوهرم هم بهامون قهره گفتیم چرا فهمیدیم گفته چرا منو با خودشون نبردن فکر کن دوتا بچه داره منم یه دختر دارم. مااهواز زندگی میکنیم تا مشهد دو روز راهه. گفتم مگه قطار داریم جا نمیشیم مادر شوهرم هم قهر کرده جند روز بخاطر قهر دخترش. واقعا مسخرست

نیازمند یه صلوات برای آرامش زندگیم. برا ازدواج برادرم هم یه صلوات میخوام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

مادرشوهرم بهامون زندگی میکنه اونم رفته خونه اونیکی پسرش باحالت قهر. بجای دستون دردنکنه که منو سفر بردید عوامو داشتید. خدایا شانس ما کو

بيجا ميكنه! همينكه زحمت كشيدي و مادرش رو بردي بايد خيليم ازت تشكر كنه!! والله زندادش ما چنين محبتي برا مادرم كنه  يعني منت ميزاره رو سر ما، و ما به خاطر محبتشون بعد برگشت ازيفر خونمون دعوت ميكنيم و تشكر ميكنيم. 

مقصر شوهرته ، شوهرتو جلو بنداز بگو من که از خدامه برادرت میگه بچم اذیت میشه جا تنگ باشه

حلو شوهرم حرف نمیزنن. چند بار سر مادرش داد زد ساکت شد ولی قهر کرد

من نمی‌فهمم مگه شما تنها رفتی با همسرت رفتی اون هم راننده هست این وسط شوهرت باید پاسخگو باشه بعدشم م ...

شوهر داره پول هم داره ولی خسیس وحسوده

بيجا ميكنه! همينكه زحمت كشيدي و مادرش رو بردي بايد خيليم ازت تشكر كنه!! والله زندادش ما چنين محبتي ب ...

دو سال پیش هم همین کارو کرد وقتی رفتیم با اینکه مادرشو برادرزاده اش بهامون بودن. 

من بخاطر کدورتی پیگش نیاد قبل رفتنم هم گفتم اگه مادرت کنسل کنه و نیاید تو بهامون بیا. ولی دوتاشون میخوان بیان ظاهرن من باید نمیرفتم. مسخرست