2777
2789
عنوان

ماماناااااا

265 بازدید | 56 پست

دختر 22ماهم الان خوابید

همش مقصر شوهرم هروقت خواستم دخترمو وقت خواب شیرندم که بدون شیر عادت کنه بخوابه..غرزد که صداش تواتاق میاد گریه میکنه الان که بررک شده بچم دوساعت گریه کرد ولی نتونس بدون شیر بخوابه این وسط هم شوهرم هعی غرمیزد که پامیشم میزنمت و فلان

حالم از رفتارش بهم میخوره

دخترم اخرش شیر دادم بچم خابید

ولی نگران وابستگیشم ب شیر

توروخدا تجربه دارید کمکم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب هنوز خیلی زوده برای از شیر گرفتنش

اطرافیانم همه18ماهگی گرفتن از شبر

دکترش گفت دندوناش تغییر رنگ داده یا کلا شیر قطع کن یاشیر شب

ولی من هر راهی رفتم هیچ کدام موفق نشدم

چون عادت کرده باشیر خودم شب وعصر بخوابه

نمیتونم خواب مستقل یادش بدم دارم عذاب وجدان مبگبرم دیوونه شدم ازفکر

چکارکنم اخه دوماه دیگ دوسالش میشهههه

بزار رو پات منم بچم شیر میخورد میخوابید مجبور شدم یهو از شیر بگیرمش دیگ تو تاب ننویی و رو پامیزاشتم میخوابید 

سه سالش که شد خداروشکر خودش میخوابه

تا خدا بنده نواز اس به خلقش چه نیاز😉
مگه دوسالکی نیست الان22ماهشه خب

آهان 

من اشتباه سنشو فهمیدم عزیزم

باید کم کم بگیری از شیر 

خودمم دخترمو تو همون سن گرفتم از شیر 

بهش گفتم دیگه برات ضرر داره شیر مامان 

از شانس همون موقع دهنش یه افت کوچیک زد و گفتم از شیر شده 

با اینکه خیلی وابسته بود قبول کرد و راحت گرفتمش شکر خدا 

شب دیر وقت بهش شام بده دقیقا موقع خواب مثلا یه ربع قبل خوابیدنش 

شکمش سیر باشه دیگه کمتر میل به شیر داره 

بعد مثلا ببرش تو ماشین دور بدید تا بخوابه 

[QUOTE=343726243]بزار رو پات منم بچم شیر میخورد میخوابید مجبور شدم یهو از شیر بگیرمش دیگ تو تاب ننویی و رو پامیزاشتم ...[عزیرم میشه بگی بچت شب تاصبح عم شیر میخورد؟؟؟

دندوناش سالمه؟

دقیقا چنوقتش بود ازشیر گرفتیش و چجوری

من روحیم خرابه دست تنهام دلم برا بچم امشب کبتب شد

میترسم روحیش خراب شه یکی میگه یهو یکی میگه ذره ذره مونذم

آهان من اشتباه سنشو فهمیدم عزیزمباید کم کم بگیری از شیر خودمم دخترمو تو همون سن گرفتم از شیر بهش گفت ...

همه کارا کردم اگه خسابی هم شام بدم باز شیر باید بخوره امشب بیهوش میشد ازخستگی ولی بهو چشماشو بازمیکرد جیغغغغ گریه...دیگ باشوهرم داشت دعوامون میشد عصبی شدم شیرش دادم. ولی تا ساعت سه مقاومت کردم...میشه تجربت بگی مختصر ممنون

آهان من اشتباه سنشو فهمیدم عزیزمباید کم کم بگیری از شیر خودمم دخترمو تو همون سن گرفتم از شیر بهش گفت ...

درمورد بیرون رفتن و دور زدن و خوبش شوهرم کاملا بیحوصله و همکاری نمیکنه شدم یه مادر افسرده

نمی‌دونم چرا یکی از کاربران میگن زوده ، کلا دو ماه دیگه میتونی شیر بدی ، از همین الان شروع کن ، استامینوفن بمال به سینه ت، تلخ باشه یا چسب ضربدری بزن. الهی بگردم خیلی سخته . مثل اعتیاد میمونه، چند شب اول بی قراری می‌کنه اما کم کم میپذیره.من دخترمو تا چهار ساعت راه می‌بردم . از کمر افتادم تا از شیر گرفتم. اون گریه میکرد و من راه میبردمش.یک هفته جنگیدم باهاش . تا قبول کرد و تمام شد . قراره خوشمزه ترین و بهترین خوراکی دنیا که از زمان تولدش تا الان براش سرتاسرش آرامش و امنیت بوده رو بگیری ازش....صبور باش و شرایطو برای همسرت هم توضیح بده . انشالله که خدا کمکت می‌کنه 

اطرافیانم همه18ماهگی گرفتن از شبردکترش گفت دندوناش تغییر رنگ داده یا کلا شیر قطع کن یاشیر شبولی من ه ...

خودت برو با دخترت جدا بخای . مرده گنده هنوز نمیدونه ادن بچس هیچی حالیش نیس

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱
نمی‌دونم چرا یکی از کاربران میگن زوده ، کلا دو ماه دیگه میتونی شیر بدی ، از همین الان شروع کن ، استا ...

من خودم با این روش از شیر گرفتم ولی به نظرم اصلا کار درستی نیس بهتر تدریجی و کم کم باشه تا ی دفعه 

تا خدا بنده نواز اس به خلقش چه نیاز😉