2777
2789
اخه عزیزم خداروشکر ولی چقدر طول کشید که خوب شد

یادم نیس الان ۷سالشه

یادمه اون موقه ها عضو نی نی سایت نبودم ولی از تاپیکایی ک زده بودن فهمیدم ک وقتی بچه لکنت میگیره باید با ارامش صبر کنی خودش حرفشو کامل کنه هی بجاش حرف نزنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بزنه رو فرش میمونه دیگه باید تمیز کنیمن موقع بازی ی پارچه ای زیر پامون پهن میکردمبچم لکنت داشت خدارو ...

عزیزم  ارامش مهم ترین چیزی چیزی که شوهر من نمیزاره ازبس شوخی های مسخره میکنه و صبح تا شب سربه سر منو پسرم میزاره وعذابمون میده

عزیزم خداروشکر اخه لکنتش شدید بود یانه؟بعد چقدر طول کشید که خوب شد؟

اره عزیزم شدید بود.. کلمات رو نمی تونست تلفظ کنه.. انقدر تکرار میکرد تا بتونه یه کلمه بگه.. اصلا بهش اشکال نگرفتم حولش،نکن تو صحبت کردن بزار راحت باشه.. نه حدودا دپ سال کشید تا خوب بشه کم کم.. از من به تو که تجریش رو داشتم نصیحت اصلا نگران نباش،الکی خودش خوب میشه انشالله..اکثرا اینطورین 

اره عزیزم شدید بود.. کلمات رو نمی تونست تلفظ کنه.. انقدر تکرار میکرد تا بتونه یه کلمه بگه.. اصلا بهش ...

قربونت بشم عزیزم ،انقدر سر درگمم کهنگو،بچمم کمی شیطونه مجبورم همش امرونهی کنم

اخه عزیزم پسر خالتون چند سالش بود؟پسر من از دوسال و یازده ماهگی شروع شد،حالا خودمون حدس میرنیم که تر ...

پسر خالم از حدود ۵ سالگی شروع شد تا کلاس سوم هزار تا گفتار درمانی و غیره رفت نشد که نشد که آخر یکی گفت ببریدش روان پزشک شاید مال ترسی چیزی باشه که بردیم و کاملا خوب شد 

امیــــدی هسـت چـون خدایــی هـست ⁦❤️⁩.....
داداش منم لکنت داشت بردیمش گفتار درمانی درست شد . تو خونه خیلی باید باهاش حرف بزنین و اصلا نباید از ...

عزیزم چند سالش بود و ،چجور باهاش کار میکردین؟تو چند جلسه خوب شد؟

عزیزم چند سالش بود و ،چجور باهاش کار میکردین؟تو چند جلسه خوب شد؟

از چهار پنج سالگی میرفت به مدت دو سال. کتاب های تصویری بهش داده بودن باید از روش توضیح می داد راجبشون حرف میزد. باید بچه رو به توضیح دادن تشویق کنین. دیگه تا قبل مدرسه رفتنش لکنتش خوب شده بود. ولی الانم هر موقع که میترسه یکم باز لکنتش میگیره به خاطر همین گفتم نباید بترسه از چیزی