2777
2789
وابستگی داریم عزیزم ولی با وابستگی به جایی نمیشه رسید من الان دارم برای ایتالیا تحصیلی اقدام میکنم س ...

نمیدونم واقعا

من حاضرم به هیچ جایی نرسم

ولی هر روز فقط مامانمو ببینم 

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم واقعامن حاضرم به هیچ جایی نرسمولی هر روز فقط مامانمو ببینم

تازه من دارم اقدام میکنم هیچکسم حمایتم نمیکنه میدونم فقط ۱ سال اول سخته فقط به فکر پیشرفتمم اینجا آدم درجا میزنه آخرم باید شوهر کنه

تازه من دارم اقدام میکنم هیچکسم حمایتم نمیکنه میدونم فقط ۱ سال اول سخته فقط به فکر پیشرفتمم اینجا آد ...

خیلی خوبه که به فکر پیشرفت خودتی

فک کنم شما هایی که اینطورین یه کم خودخواهین

یعنی اول خودتو  نو دوس دارین؟

من مامانمو خونوادمو فک کنم از خودمم بیشتر دوس دارم

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

این شرایط برام پیش نیومده ولی پیش بیاد میرمخانواده‌ام رو دوست دارم ولی وابسته نیستمقطعا دلم براشون ت ...

اره خب افراط بده

نه متاسفانه خسته شدم ازشونپدرمو دوس دارم و دلم براش تنگ میشه،مادرم انقد اذیتم کرده که شاید دلم براش ...

موافقم باهات 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
خیلی خوبه که به فکر پیشرفت خودتیفک کنم شما هایی که اینطورین یه کم خودخواهینیعنی اول خودتو نو دوس دا ...

خودخواهی نیست ما بشینم زندگی جلو میزنه خودخواهی نیست یکبار انسان فرصت داره تو این دنیا زندگی کنه پس خوب زندگی کنه من الان دوتا گزینه دارم ۱ برم یک رشته بیخود که دوست ندارم درس بخونم بعد ازدواج بعد بچه یا گزینه دوم با برنامه زندگیمو پیش ببرم تازه مادرم اینجوری خوشحال تره و جز آرزو های خودش هم هست