2777
2789
عنوان

شما چطوری تحمل میکنید😤

173 بازدید | 12 پست

این گرما رو .من امروز از شدت گرما همش حالت تهوع و سردرد داشتم .همین الآنم همینم .از صبحم روبه رو کولر بودم .یعنی اصلا از صبح تا الان نتوانسته بودم غذا بخورم.تازه ما مثلا جزو شهرای خنک ایرانیم 🥴خدا به داد خوزستانیا و مناطق گرمتر برسه .

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توتوئیتر دیدم گزارشگر سیار لهستان بخاطر بیست و هشت درجه شدن هوا غش کرده وسط پخش زنده 

بعد یه فیلم از کارگرای لوله نفت خوزستان هم بود ماشالله مثل شیر  خوابیده بودن روخاک با فرز نمیدونم لوله هارو چکار میکردن حرارت از بدنه لوله متساعد میشد کامل توفیلم مشخص بود زده بود دما ۵۳ درجه !!!!!!ادمیزاد واقعا براساس شرایط بار میاد و عادت میکنه 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

من‌با ذهنم هرچیزی و تحمل میتونم کنم

بعد این که ادم‌هرچقدر ذهنش‌روحش‌منعف تر‌تحمل سختیش راحت تر

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻

توتوئیتر دیدم گزارشگر سیار لهستان بخاطر بیست و هشت درجه شدن هوا غش کرده وسط پخش زنده بعد یه فیلم از ...

اره شایدم .من از اول تو شهر خنک بودم .الان که هوا گرمتر شده اصلا حالم عجیب بده .و به نظرم کلا امسال خیلی گرمتر از سالای قبله

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸
6 صبح برق هامون رفتن شدیمآب زلال

وای 😱

ما امروز از ظهر کولر روشن نکردیم

تهرانم

شاید یساعت روشن بوده کلا

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

كولر اگه تو فضاي باز باشه و سايبان هم داشته باشه هواي داخل خونه هيچوقت گرم و شرجي نميشه . اگر كولر تو محيط بسته باشه و همه ش هواي داخل رو بچرخونه هوا به شدت مرطوب و گرم ميشه . آفتاب نبايد به كولر بزنه . به خود اتاق هم نبايد آفتاب بزنه و تا حد ممكن سعي كنيد از سايبان استفاده كنيد كه جلوي نور خورشيد رو بگيره . 

كولر اگه تو فضاي باز باشه و سايبان هم داشته باشه هواي داخل خونه هيچوقت گرم و شرجي نميشه . اگر كولر ت ...

مرسی عزیزم ♥️