2777
2789

بچها همه اطراااف من ۱۵۸ ۱۶۳ این حدودان حتی پسرا 

پسرا فوقش۱۷۵

من قدم ۱۷۲ ک با کفش اسپرت میشم ۱۷۶ اینجاها

😭نگید قد بلند قشنگه منم میدونم قشنگه ولی ن اینجایی ک من زندگی میکنم همه بم میگن وای چقد پاهات درازه حتی خانوادم حتی همه دراز صدام میزنن میدونم شعوز ندارن ولی از خودم متنفرم لطفاا نگید همه ارزوی قد بلند دارن 💔چون من دارم همیشه مسخره میشم حتی قدم از پارتنرم بلند تره💔فقط بگید رااهی هست ک بشه قدمو کوتاه کنم؟ ینییی هیج ورزشی هیچ راااهی نیست؟؟؟ هیچ؟ 

تازه ۱۸سالمه میترسم بلندترم شم

دستِ مَن اَلکله دستت جوینت جای خالیتَم میشه هَر بیت پُر…🦄

ای بابا اونوقت من دو روزه دارم غصه میخورم چرا اینقدر قدم کوتاهه

🧡زهرا سادات خانومم🥰👋  این داستان زندگی منه👈🧚‍♂️🧡 یه نامزد داشتم که الان از هم جدا شدیم و مثل دیوونه ها میپرستیدمش💚💚☘️🦋💙☘️🦋 همزمان درگیر سرطان خون و ام اس بود ولی خداروشکر هر دوتاشو باهم شکست داد و الان حالش خوبه مطمعنم🩵🥺 ۲۷ تیر کمرشو عمل کرد و از اون روز به بعد تا  ۶ شهریور پاهاشو اصلا حس نمیکرد ولی کم کم داره بهتر میشه🌿🩵 از هم جدا شدیم ولی با اینکه دیگه هیچوقت به زندگیم برنمیگرده اولین و اخرین مردی که من دیوونش شدم و تا همیشه به عشقش وفادار میمونم🌸🌿🦋  این کاربر از ۱ شهریور استارت کارای مهاجرتشو زده .. نمیدونم چندسال طول میکشه ولی خوشحالم که شروعش کردم😍😉💖  دیگه زندگیش بی هدف نیست...🌿کنار درس خوندن داره تدریس میکنه👩🏻‍🏫💙 و کار آموز روانشناسیه👩‍🎓 😍🌸 هر روز ورزش میکنه و خیلی خوشحاله🥋             

منم قدم بلنده گاهی همین حسا سراغم میاد 

بابا بزرگم بهم میگه 

زن قدبلند شاه زنونه 

گل نشکفته مازندرونه

با ریتم بخونید دوستان   

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعضاً از حسادت هست

بگو قد بلندا متواضع و مودب هستن همین کافیشونه

بعدش بگو من سالمم شما ژنتون بهم ریخته قدتون آب رفته

البته با لبخند و احترام که نشون بدی اعتماد به نفس خوبی داری

ولی اگه خیلی نگرانی برو دکتر 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن