2777
2789

بچه ها من گیاه تشنه داری(ی نوع گل میمونی) رو با مولتی ویتامین و دونه های کلسیم تو دونه جوجه هام که نیوکاسل گرفتن قاطی کردم دادم بهشون به علاوه ی قطره واکسیناسیون طیور الان همشن خوب شدن جز دو تاشون که اونا وضعیتشان زیاد خوب نیست ولی انقدر ادامه میدم این روند رو تا اونا هم خوب بشن

بنظرتون نیوکاسل کشنده هست یا میشه درمانش کرد؟

دامپزشک نیستم ولی عاشق حیوانات مخصوصا طیور هستم از تاپیکت لذت بردم وحالم خوب شد ممنون که هستی و به پرندگان میرسی 😍😍خودم زیاد داشتم و میدونم نیوکاسل چیه ولی تاحالا نمیدونستم بشه درمانش کرد آفریننن😍😍😍پاینده وزنده باشی عزیزم

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی  

منم جوجه داشتم نیوکاسل گرفته بودن من سیر له میکردم ریختم تو ابشون دونشون با زرد چوبه قاطی کردم خوردن 

مولتی ویتامین دادم بهشون خوب شدن 

بزرگ شدن خروس شده بودن که باز یکیشون گرفت داشت میمرد بازم همین کارارو کردم اونم خوب شد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دامپزشک نیستم ولی عاشق حیوانات مخصوصا طیور هستم از تاپیکت لذت بردم وحالم خوب شد ممنون که هستی و به پ ...

مرسی ممنونم😍💖💖💖آره خیلی دوست دارم نگهداری کنم ولی دردسرش زیاده بازم کم نمیارم مراقبشونم

💖🦋😍مرسی

منم جوجه داشتم نیوکاسل گرفته بودن من سیر له میکردم ریختم تو ابشون دونشون با زرد چوبه قاطی کردم خوردن ...

جدی چه خوبهههه یکی هم بهم گفت سیر بدی بهشون گوش نکردم مرسی از پستت قشنگم

خداروشکر انشاالله همیشه خوب خوشحال و سلامت باشت و باشین💖💖🥳

منم جوجه داشتم نیوکاسل گرفته بودن من سیر له میکردم ریختم تو ابشون دونشون با زرد چوبه قاطی کردم خوردن ...

ببین یکی از خروسام الان تلو تلو راه می ه چشاش بسته میشه و همش له له میزنه و یجور گردنش شل میکنه وقتی میخاد گردنشو بیاره پایین که نمیتونه غذا بخوره باید خودم بهش غذا بدم

یکی از جوجه هام فقط تلو تلو میخوره

بنظرت این دو موردی که گفتم خوب میشن؟با سیر یا اون روشی ک گفتم

بنظرت این دو موردی که گفتم خوب میشن؟با سیر یا اون روشی ک گفتم

روزی دو وعده اب سیرو بگیر تو ابشون قاطی کن 

اگه اموکسی سیلین داری یه بارم پودر داخلشو با ابشون قاطی کن زده بخورن 

البته برا جوجه کم بریز اموکسی نصف پودرو بریز 

اگه هم نمیخورن اب با سرنگ بدون سوزن بده به زور بخورن

خوب میشن

مرسی عزیزکم😍❤️🌹

من خروسام که شروع کردن به قوقولی کردن دیگه نتونستم نگهشون دارم همسایه ها گله میکردن بابام بردنشون خونه مامان بزرگم البته اونا هم تو شهرن ولی چون حیاطشون بزرگ بود برد اونجا 

بیچاره یکیشون مونده بود تو سرما نیوکاسل گرفته بود چشماش و عفونت گرفته بود نمیدید کاکلش سیاه سیاه شده بود حالش خراب بود شدید نمیتونست سرپا وایسه همه گفتن این میمیره منم شدید وابستشون بودم با این روش درمان شد

انشالله مال توام خوب میشن

من خروسام که شروع کردن به قوقولی کردن دیگه نتونستم نگهشون دارم همسایه ها گله میکردن بابام بردنشون خو ...

جدی خداروشکر😍😍😍🥺مشکل اینجاس به حرف من گوش نمیدن کا هر چی میگم رو بهشون بدن منم دیگ بیخیال شدم فقط باید از دست رفتنشون رو تماشا کنم و زجر بکشم

سلام عزیزم‌جال پرنده هات چطوره؟

منمیه خروس نژاد ابریشمی دارم‌ حدودا ۱ ساله

یک ماهه درگیر نیوکاسل شدید شده

سرش چرخیده و اب و غذارو با دست بهش میدم

مکمل و انتی بیوتیک روزانه

نخود خیس و سیر هم ۲ هفته

اما علائمی از بهبودی نداره

درمانو ادامه بدم یا امیدی نیست؟

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم‌جال پرنده هات چطوره؟منمیه خروس نژاد ابریشمی دارم‌ حدودا ۱ سالهیک ماهه درگیر نیوکاسل شدید ...

سلام گلم نمیدونم الان این پیامو میبینی یا نه ولی من پرنده هام کامل خوب شدن علائم فلجیشون هم ک داشت کامل برگشتن و اینکه نه گلم ادامه بده من نزدیک به تقریبا یک فصل و نیم کامل مراقبشون بودم ک خوب شدن یعنی کل تابستون و نیمه پاییز الان همشون خوبن به خصوص اونی ک امیدی برا زنده بودنش نبود اونکه از همه بهتره الان

سلام گلم نمیدونم الان این پیامو میبینی یا نه ولی من پرنده هام کامل خوب شدن علائم فلجیشون هم ک داشت ک ...

مرسی دورت بگردم 

خیلی مواظبش بودم حالشم نسبتا همونطور بود 

تا اینکه ی شب انگاری سکته کرد . دیگه کامل دراز کش شد ..

تموم کرد 🖤

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی دورت بگردم خیلی مواظبش بودم حالشم نسبتا همونطور بود تا اینکه ی شب انگاری سکته کرد . دیگه کامل د ...

ای خدا خیلی متاسفم شاید باید سیر براش میگرفتین و عصاره رو با آنتی بیوتیک پرندگان قاطی میکردی بهش میدادی خوب میشد 🫠