2777
2789
عنوان

اسهال در بارداری

135 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من از بچگی همیشه اسهال داشتم الانم باردارم تو ماه چهارم وارد شدم اسهال دارم آب هم زیاد میخورم یعنی از اولش اسهال داشتم خطرناکه بنظرتون ن اینکه بخوام هر دقیقه برم در روز ک دو بار میرم ولی اسهاله انگار بدنم عادت داره  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله دراوردم عزیزم س سال

نازی پس هم دردیم من بخاطر ی رژیم ک ۲۰کیلو کم کردم تو چهار ماه والا رژیم هم کم خوری بود چیری نبود یهویی صفرام لجن شد ۷۶بودم شدم ۵۶کیلو با قد ۱۶۵ بیچاره شدم 😫😫

نازی پس هم دردیم من بخاطر ی رژیم ک ۲۰کیلو کم کردم تو چهار ماه والا رژیم هم کم خوری بود چیری نبود یهو ...

اره مال منم همین بود من بدترین درد کشیدم ۴ تا بیمارستان عوض کردم نتوجه مشکلم شدن .

الانم رزیم دارم چون بایذ داشته باشیمذصفرا نداریم 

اره مال منم همین بود من بدترین درد کشیدم ۴ تا بیمارستان عوض کردم نتوجه مشکلم شدن .الانم رزیم دارم چو ...

والا من زیاد رعایت نمیکنم البته زیاد هم اهل چرب خوزدن  نیستم منم حدود سه سال میشه در آوردم  من خودم تشخیص دادم دکتر می‌گفت حمله قلبیه گفتم دکتر صفرامه بزورررر تا ازم سونو گرفتن فهمیدم

والا من زیاد رعایت نمیکنم البته زیاد هم اهل چرب خوزدن نیستم منم حدود سه سال میشه در آوردم من خودم ...

دردش مثل اپاندیس بود برای من 

برای مادرم معده درد 

برای پدرم بیرون روی شدید

دردش مثل اپاندیس بود برای من برای مادرم معده درد برای پدرم بیرون روی شدید

من معده درد شدید گرفتم گفتم الان میمیرم زدم تو نت گفت صفراست چون قبلا هم سونو گفته بود سنگ‌ داری

من معده درد شدید گرفتم گفتم الان میمیرم زدم تو نت گفت صفراست چون قبلا هم سونو گفته بود سنگ‌ داری

خیلی مراقب خودت کوچولوت باش رژیمتذبخاطر کوچولوت ذعایت کن به سلامتی زایمان کنی این دوره ب راحتی بگذرونی