2777
2789
۱۹ ساعت درد کشید و کلی بخیه خورد و ......

حالا فقط بخیه هاش ک نیست فردا روز همون شوهر میگه چرا میل جنسیت پایینه .دوست منم طبیعی شد میگفت دیگه هیچ لذتی از رابطه نمیبرم 

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من امروز از بیمارستانم نرخو پرسیدم گفت ۲۶🤦‍♀️🤦‍♀️واقعا جا خوردم… فک میکردم نهایت بگه ۱۸-۱۹

منم جا خوردم گفتم نهایتش میگه ۳۰😐البته بعد بدنیا اومدن بچش رحمشو برداشتن بنده خدا مشکل هم داشت🖤

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

شوهر من نمونش من طبیعی اپیدورال میخواستم بیمارستان گفت هفت تومن سه سال پیش شوهر منم گیر داد نه من زو ...

تازه فک کن خیلی از مردا پسر دوست هم هستن بدبخت زنه با سختی بزاد بعد هم میگن اووو حالا انگار پسر زاییدی

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

من تو مطب دکترم یه دختره رو دیدم ۴۷ روز بود زایمان کرده بود رفته بود دولتی زاییده بود میگفت ۳ بار جر ...

از طبیعی بیزارم نگاه نکن اینجا میگن واااای من طبیعی بودم الان تن.گم الم بلم والله من هرچی طبیعی دورم دیدم افتادگی رحم و مثانه و چسبندگی رحم و گش.ادی و تغییر شکل و هرچی بگی سرشون اومده بعدم مردا ارزش ندارن واسشون اینقدر از خودگذشتگی کنی ساعتها درد رو تحمل کنی همینکه بهشون بچه میدی باید یه عمر نوکریتو کنن😅😅

الانم خیلی بستگی به نوع بیمه دارهتو تاپیک قبلت هم گفتم

من تکمیلی ام

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

بچه ها منم از طبیعی میترسم چون میدونم طاقت نمیارم قدرت بدنیم خیلی پایینه . هنوز اقدام نکردم . اما دعا کنید باردار شدم دکترم بگه سزارین 🙃🙃چون شرایط مالیم اجازه نمیده بخوام خودم سزارین انتخاب کنم 

بعد من دیسک کمر خفیف دارم اگه برم پیش دکترم نامه میده واس سزارین؟ 

خدا به هه ی خانما کمک کنه واقعا گناه دارن!♡♡♡

باید طلا بفروشیم 🤦🏻‍♀️حالا قبلا اینطور نبوذ سزارین اختیاری بود پولشم بیمه میداد

منم دارم ب این فک میکنم اگه دکترم بگه طبیعی و سزارینم هزینه بالا بخواد طلاهامو میفروشم😭

بچه ها منم از طبیعی میترسم چون میدونم طاقت نمیارم قدرت بدنیم خیلی پایینه . هنوز اقدام نکردم . اما دع ...

دکتر که محاله بگه میدونی چرا؟؟؟ چون اگر خودش پیشنهاد بده دیگه دستمزد نمیتونه ازت بگیره و قطعا میگه طبیعی تا شما بگی سزارین میخوام اونم دستمزدشو بگه و باقی ماجرا…

دکتر که محاله بگه میدونی چرا؟؟؟ چون اگر خودش پیشنهاد بده دیگه دستمزد نمیتونه ازت بگیره و قطعا میگه ط ...

خوب از دکتر مغز و اعصابم نامه ببرم چی ‌.ک تایید کنه دیسک دارم .

دکتر که محاله بگه میدونی چرا؟؟؟ چون اگر خودش پیشنهاد بده دیگه دستمزد نمیتونه ازت بگیره و قطعا میگه ط ...

الان شرایط اینطوره بیمارستان دولتی ک فقط طبیعی بیمارستان خصوصی فقط میتونی سزارین انتخابی ک صد تا دنگ و فنگ داره اخه ممنوع کردن سزارینو 

الان ب غیر هزینه بیمارستان و دکتر دکتر دوستم گفتع ۱۰ میلیون زیر میزی میخوام اخه سزارین بدون علت دکتر باید جواب بده ب سیستم درمان