2777
2789
نه عزیزم وقتی منشی دکتر اومد دیدنم همه جلو پاش بلند میشدن

شما سزارینت اجباری بوده دیگه چه ربط به منشی داره

سزارین لازم بودی هرجا دیگه هم بودی باید واسه نجات جون خودت و بچت سزارینت می کردن

چقدر ساده ای عزیزم

در ضمن ابدا اون سفت کردن و تحمل کردن رو به کسی توصیه نکن خیلی خیلی خطرناکه

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
عزیزم چه ربطی دارهخوب بلند بشن چه ربطی به قوانین بیمه داره مگه منشی قوانین بیمه رو وضع میکنهاینو میگ ...

شما هم منظور منو متوجه نشدی اگه قرار بود صبح تا شب درد بکشم اخرش ببرن سزارین کنن ۴ ساعت درد کشیدم بردن اتاق عمل

🌺عشقم میشه لایک نکنی🌺من لایک دوست ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما هم منظور منو متوجه نشدی اگه قرار بود صبح تا شب درد بکشم اخرش ببرن سزارین کنن ۴ ساعت درد کشیدم بر ...

من حرف شما رو متوجه شدم ولی این چه ربط به منشی داره شما سزارین لازم شدی

اون تحمل کردن رو هم به کسی توصیه نکن خیلی خطرناکه خودت هم انجام دادی خطر از بیخ گوشت گذشته 

من حرف شما رو متوجه شدم ولی این چه ربط به منشی داره شما سزارین لازم شدیاون تحمل کردن رو هم به کسی تو ...

من خودم از قصد انجام ندادم بدنم از ترس منقبض شده بود..

من خودم از قصد انجام ندادم بدنم از ترس منقبض شده بود..

خوب همون دیگه سزارین اجباری لازم شدی

نه دیدم چندتا نظر بالاتر نوشته بودی یه کم صبر می کردی خودت رو سفت می کردی فکر کردم از قصد کردی گفتم بدونی این کار خیلی خطرناکه هم مادر هم بچه جونشون به خطر میوفته

خوب همون دیگه سزارین اجباری لازم شدینه دیدم چندتا نظر بالاتر نوشته بودی یه کم صبر می کردی خودت رو سف ...

نه بابا مثلا رفتم پایگاه سلامت واسه مراقبت یهو گفت تو امروز باید زایمان کنی هرجوری که هس گفتم چرا؟گفت موعدت رد شده با ترس و لرز بدون آمادگی رفتم بیمارستان آمپول فشار و اینا دکتر خودمم نبودش بیمارستان

بعدا که رفتم دکترم گفت یه هفته زود رفتی اشتباه حساب کردن🥲🙁

نه بابا مثلا رفتم پایگاه سلامت واسه مراقبت یهو گفت تو امروز باید زایمان کنی هرجوری که هس گفتم چرا؟گف ...

واااای گندشون بزنن این پایگاه سلامت و بیمارستان های دولتی رو

با جون آدم بازی می کنن رسما

واااای گندشون بزنن این پایگاه سلامت و بیمارستان های دولتی روبا جون آدم بازی می کنن رسما

به جز من یکی دیگه هم بود همزمان داشتیم زایمان میکردیم البته اون اتباع بود از اول تا آخرین لحظه که من داشتم میرفتم اتاق عمل جیغ و دادش هوا بود سر اونم بود من ترسیده بودم