2777
2789

یه کفگیر برنج میخوریم شام ام که کلا نمیخوریم میوه و آب زیاد مصرف میکنیم

مشاور یا شایدم وکیل و مربی آینده هستم درباره ای تکواندو سوالی داشتید فقط تگم کنید و لطفا سوال های بیخود نپرسید بنده دیگه حس ششم ام نیستم منو جایی تگ نکنید و این که من مادر سه تا گوگولی هستم در آینده اسم بچه هامم انتخاب کردم🥹✨️آریامهر_مانادانا_مانلی✨️🥹 کاربری دست دونفره پس اگه دیدید پستا متفاوته تعجب نکنید

والا ما ژنمون اینطوریه.. داداشم باشگاهم میرفت دریغ از یه کم پیشرفت.. من غذام زیاد نیست متوسطه. میان وعده حتی اگ ی لقمه هم بخورم دیگ وعده اصلیمو نمیتونم بخورم. استوپ وزنی دارم همیشه رو چهل و پنجم 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

صبحانه چطور چقدر میخورید شام هم هینجور

همه چی بجز خامه و مربا اینا صبحونه ام با چای شروع نمیکنیم نون ام یه کف دست بیشتر نمیخوریم

مشاور یا شایدم وکیل و مربی آینده هستم درباره ای تکواندو سوالی داشتید فقط تگم کنید و لطفا سوال های بیخود نپرسید بنده دیگه حس ششم ام نیستم منو جایی تگ نکنید و این که من مادر سه تا گوگولی هستم در آینده اسم بچه هامم انتخاب کردم🥹✨️آریامهر_مانادانا_مانلی✨️🥹 کاربری دست دونفره پس اگه دیدید پستا متفاوته تعجب نکنید