2777
2789
عنوان

بیاید داستان زندگیم رو بگم تا بدونید کارما خدا وجود داره.

| مشاهده متن کامل بحث + 28753 بازدید | 254 پست
والا شوهر من پیمانکاره شرکت نفته میگم بریم ترکیه میگه پول ندارمنظرتون چی بریم تو کار توری پنجره؟

چه پیمانکاری 

خرج یه سفر ترکیه رو نداره

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
چه پیمانکاری خرج یه سفر ترکیه رو نداره

عزیزم دارم اسی رو مسخره میکنم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

⭕️برنامه miligold کلاهبرداریه ⭕️                           ‌فکرکردین‌ باورمون میشه توی امضا نوشتید کاربری دست ۲نفره؟یعنی این دروغی که میگید راسته؟😄☺️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا خیرت بده چقدر عالی داستانتو نوشتی

بعضیا همچین قطره چمونی می‌نويسن که پیر میشیم تا تموم میشه

خداروشکر که بنفشه بدجنس به سزای عملش رسید

انشالله با شوهرت تا همیشه خوشبخت باشین❤️

خدایا شکرت که همیشه تو سختیا کمکم کردی و تنهام نذاشتی  
میشه تو خصوصی ب من هم کمک کنی؟

حقیقتا خیلی معطل میشن ...من ۱۵ نفر تو خصوصی دارم و نرسیدم پاسخ بدم 

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

حقیقتا خیلی معطل میشن ...من ۱۵ نفر تو خصوصی دارم و نرسیدم پاسخ بدم

من ی مشکل دارم فقط طولانی نیست 

اگر وقتشو و حسشو داشتین درخواستمو قبول کنید 

نی نی سایتی ها دوستتون دارم دوستای خوشگلم یکی از بهترین اتفاقات زندگی من اشنایی با نی نی سایت بود
توروخدا بس کنید این چرندارو کدوم مرد ایرانی راضی میشه زنش بره رو ساختمون ،

چرا راضی نشن؟

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
من ی مشکل دارم فقط طولانی نیست اگر وقتشو و حسشو داشتین درخواستمو قبول کنید

سوتی داد🤣🤭

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️

کاری ندارم ولی دیروز ایشون تاپیک زده بودن که من با پسرا تحریک میشم وفلان 

بعدش گفت من پسرشم ۱۴ سالمه گوشی مامانمو برداشتم بعد معلوم شد پسرش کلاس پنجمه

الانم که این خانم میگه پسرم کلاس نهمه 

کسایی که ما دوستشون داریم هیچ‌وقت ما رو ترک نمیکنن و همیشه میتونی اونارو تو قلبت پیدا کنی. صلوات برایروح کسی که نوشابه رو اختراع کرد:)))) عضو ستاد نه_ به_ تعلیق🥲// تاپیکای قبل اردیبهشت رو اصلا گردن نمیگیرممم
2810