مال بارداریه. من ببار دقیقا دوساعت بعد ناهار آنچنانی گشنم شد😐😐🤭🤭
من ریخته ام در رگ تو شیره جان* هی غلت بزن در منو دل رابتکان* این هم نفسی چه حس و حالی دارد* در پیکر من دو قلب دارد ضربان*🤰❤️💋👨👩👦 دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن زن سعدی با سعدی دعواش شده ***همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان *** ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم** ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭
من حالت تهوع دارم چیکار کنم بنظرتون هرچی میخورم بالا میارم ۸ هفتمه
به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب میشه؛ حکایت محبت کردن به یهسری از آدمای زندگیمونه :) این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ای بابا اینجوری پیش بره که خیلی چاق میشیم فعلا سه کیلو اضافه کردم همش
آره حجم غذاتو اگ میتونی(من ک نتونستم😂) کم کن دفعاتشو بیشتر کن
من ریخته ام در رگ تو شیره جان* هی غلت بزن در منو دل رابتکان* این هم نفسی چه حس و حالی دارد* در پیکر من دو قلب دارد ضربان*🤰❤️💋👨👩👦 دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن زن سعدی با سعدی دعواش شده ***همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان *** ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم** ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭
ای بابا اینجوری پیش بره که خیلی چاق میشیم فعلا سه کیلو اضافه کردم همش
آره حجم غذاتو اگ میتونی(من ک نتونستم😂) کم کن دفعاتشو بیشتر کن
نوشته بودن قرص دیمیترون ولی حتما باپزشکت مشورت کن قبلش
باید شنبه برم دیگه اسید معده منو کشته واقعا
به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب میشه؛ حکایت محبت کردن به یهسری از آدمای زندگیمونه :) این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
من این چندروزه استرس و اضطراب داشتم دوکیلو کم کردم همینجوریش .. چرا من میتونم
تا ۷ ماهگی جنین ب غذایی ک میخوریم کاری نداره از بدن خودمون میکشه ولی بعدش تغذیه رو وزن گیری جنین خیلی تاثیر داره هرچی بیشتر بخوری تپلتر میش پس نگران اون دو کیلو نباش درست میشه
ازاین پزشکای انلاین زنان بپرس همه راضی بودن منم میخام همینکارو کنم
میترسم یه چیزی بدن سقط شه آخه بعد چند سال پیداش کردم