2777
2789
عنوان

رژیم در دوران شیردهی

37 بازدید | 5 پست

بدن من یه عادت بد که داره توی دوران بارداری اصلا افزایش وزن نداره اما تو دوران شیردهی فوق العاده بالا میره.

الانم پسرم۹ماهشه نزدیک به۱۰ کیلو اضاف وزن دارم و الان۴روزه که رژیم و پیاده روی شروع کردم احساس سبکی میکنم چون هم پیاده روی میکنم و هم روزانه معجون لاغری درست میکنم میخورم و هم اینکه چون شیر میدم به روند کاهش وزنم کمک میکنه که زودتر به وزن ایده آلم برسم.

لطفا اگه کسی تجربه ای داره به اشتراک بزاره ممنونم

منم تو شیردهی ام،رژیم گرفتم۱۰کیلو کم کردم،اما همچنان۵کیلو مونده تا وزن نرمالم،شما چه معجونی میخوری؟؟

سلام عزیزم چیز خاصی نیس و هنوز نمیدونم جواب داده یا نه.

یه خیار رو نگینی میکنم با ۱۰،۱۵تا برگ نعنا با آب یه دونه لیمو با یکم پودر زنجبیل رو میربزم توی یه بطری نوشابه ای بعدشم بطری رو کامل آب میکنم میزارم تو یخچال هروقت تشنم شد اونو میخورم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم تو شیردهی ام،رژیم گرفتم۱۰کیلو کم کردم،اما همچنان۵کیلو مونده تا وزن نرمالم،شما چه معجونی میخوری؟؟

میشه شما از رژیمتون بگید. من میخوام۱۰کیلو کم کنم بدون اینکه روی شیرم اثر بزاره