2777
2789
عنوان

تاپیک پسر عموی عاشق

104 بازدید | 3 پست

دختره چطور خر شده خیانت کرده

واقعن خاک تو سرش

من نمیدونم چرا پسرای خوب گیر همچین دخترایی میفتن پسرای بد هم گیر ما میفتن 

بخدا رابطه قبلیم باعث شده از دو متری پسرم هم رد نشم انقدر حالم از پسرا بهم میخوره

ولی اگ یکی مثل پسر عموی خوشگل بیاد تو زندگیم با کله میرم پشت سرمم نگاه نمیکنم😂😂😂

_ثابِت‌ میشَن‌ هَمه‌ ب وَقتِش...️😏 پیوی=بلاک

بعضیا خوبی و خوشی میزنه زیر دلشون

یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟                                                      گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟                                                                                                       گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...
بعضیا خوبی و خوشی میزنه زیر دلشون

وایی دقیقن بخدا من ۱۰۰ خودمو برا پسره گذاشتم مثل گاو باهم برخورد میکرد 

وقتی برگشت چنان بدتر از خودش باهاش رفتار کردما حالم جا امد

_ثابِت‌ میشَن‌ هَمه‌ ب وَقتِش...️😏 پیوی=بلاک

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وایی دقیقن بخدا من ۱۰۰ خودمو برا پسره گذاشتم مثل گاو باهم برخورد میکرد وقتی برگشت چنان بدتر از خودش ...

خوووب کردی

تا وقتی نفهمیدی طرف‌جنبه داره یا نه ۱۰۰ خودتو براش اصلا نذار

یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟                                                      گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟                                                                                                       گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...