2777
2789

سلام خانوما خیلی استرس دارم ممنون میشم کمکم کنید

دو سه روز پیش فکر کنم پای پسرمو پشه نیش زد از فرداش مدام فقط میخارید و اونقدر خاروندن که اندازه کف دست ورم کرد امروزم که رنگش تیره تر شده به کبودی میزنه

بردمش دکتر آنتی بیوتیک و سیتریزن داد

به نظرتون طبیعیه بعد نیش اینجوری بشه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر من هروقت اطراف چشمشو پشه بزنه اینجوری میشه افتضاح ورم میکنه باید انتی بیوتیک و سیتریزین بخوره و امپول بتامتازون یا هیدروکسی زین بزنه

لطفن بهم نگیدتازه وارد😉😉چون کاربری اصلیم معلق 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫و اینکه خیلی وقته نی نی سایتی هستم😊☺️☺️
چند روز کشید بهتر شد؟ رنگشم تغییر کرد یا فقط ورم داشت؟

تقریبا پنج روزی زمان برد اما خارشش بشتر طول کشید رد نیش پشه به اندازه ۵ سانت دورتا دورش تیره شد

❤️امیرالمؤمنین علی علیه‌السلام❤️

دختر من هروقت اطراف چشمشو پشه بزنه اینجوری میشه افتضاح ورم میکنه باید انتی بیوتیک و سیتریزین بخوره و ...

بله دکتر هیدروکورتیزون داد من نزدم یعنی همکاری نکرد پسرم

به نظرتون بزنم؟ نزنم بهتر نمیشه؟

عادی نیست دیگه. هر چی بوده عفونت کرده. حتما آنتی بیوتیک قوی و ویریت مجدد میخواد. سلولیت کرده، پاشم بالا بذار ورم جمع نشه. اینطور موارد بسته به شدت بستری هم میکنن. آزمایش هم باید بده. ولی خوب میشه ان شاء الله. نگران نباش

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
تقریبا پنج روزی زمان برد اما خارشش بشتر طول کشید رد نیش پشه به اندازه ۵ سانت دورتا دورش تیره شد

بله دقیقا همینجوری شده... دارویی تزریق نکردین ؟فقط پماد زدین؟ فکر کنم پماد کالامین بوده

عادی نیست دیگه. هر چی بوده عفونت کرده. حتما آنتی بیوتیک قوی و ویریت مجدد میخواد. سلولیت کرده، پاشم ب ...

انتی بیوتیک سفالکسین داده درد و علائم دیگه نداره... سلولیت چی هست؟ میشه بیشتر توضیح بدین؟

بله دقیقا همینجوری شده... دارویی تزریق نکردین ؟فقط پماد زدین؟ فکر کنم پماد کالامین بوده

نه کالامین نبود اسمشو یادم نمیاد فردا عکسشو میفرستم اگر خواستین.دکتر گفت امپول بزن الان خوب میشه من نخواستم گفتم همون پماد و بده

❤️امیرالمؤمنین علی علیه‌السلام❤️

انتی بیوتیک سفالکسین داده درد و علائم دیگه نداره... سلولیت چی هست؟ میشه بیشتر توضیح بدین؟

التهاب عفونی. فکر نکنم سفالکسین کافی باشه. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
بله دکتر هیدروکورتیزون داد من نزدم یعنی همکاری نکرد پسرمبه نظرتون بزنم؟ نزنم بهتر نمیشه؟

میشه ولی بزنی بهتره ..دختر منم نمیزاشت پمادشو من وقتی میخوابید میزدم

لطفن بهم نگیدتازه وارد😉😉چون کاربری اصلیم معلق 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫و اینکه خیلی وقته نی نی سایتی هستم😊☺️☺️
به نظرتون دکتر دیگه ببرم؟ یا یکی دو روز صبر کنم بهتر نشد ببرم؟آمپول هیدروکورتیزون هم نوشته که نزدم

فکر میکنم ببرید دکتر دیگه. البته من که ندیدمش اما اینکه رنگش تیره شده علامت خوبی نیست.