بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ناتانائیل، کاش هیچ انتظاری در وجودت حتی رنگ هوس به خود نگیرد، بلکه تنها آمادگی برای پذیرش باشد. منتظر هر آنچه به سویت میآید، باش و جز آنچه به سویت میآید، آرزو مکن❤️
دوستم اینطور شد خوشگل خیلی عالی. سنتی بود ازدواجشون .درست بعد عروسیشون پسره زن دوم گرفت . و دوستم طلاق گرفت .
دیگه از ۱۵ سال قبل تا الان این مد شده
بعصیا طلاق میگیرن . بعصیا پشتیبانی خانواده رو ندارن میسوزن و هیچی نمیگن
لطفا دعا کنید برای حاجتهام. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم .هر کسم خواست زیارت عاشورا بخونه برام . ممنونم .اسمم سمیرا
نمیدونم خیانت توجیه نداره .. ما زنای ایرانی دویست بار خیانت ببینیم در حقمون هر مدل ظلمی بشه بازم میسازیم برا همین همه تو زنا تو چهل سالگی صدتا بیماری قلبی و اعصاب میگیرن
قطعا طلاق بهترین راهه همون اول. این آدم معلومه ذاتش مورد داره . هنوز وارد فاز زندگی نشده بخواد دلیل بیاره که به این دلیل (کم محبتی ، زنم نیازمو ندیده گرفت،بی محلی میکنه غرغر کرده خونه اذامش نداشته و...) خیانت کردم دیگه خیانت کرده آقا.سالی که نکوست از بهارش پیداست. بچه که نیس نفهمه و گول بخوره خودش خواسته و وقتی کسی اینطوری راحت ارزشهای اخلاقی رو زیر پا میگذاره براش آسونه کاری نداره .