2777
2789
عنوان

پیش دبستانی غیر انتفاعی چقدرگرونه هزینه هایش😱😡

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 25 پست
غیر انتفاعی چرا میزارید ؟ دوستان من و فامیلا و حتی عروس همسایه هیچی بلد نیستن .‌بعد معلم غیر انت ...

اوناهم جای خوب و بد داره خب. باید تحقیق کرد اول.

واسه مدرسه دختر من اومدن معرفی کردن معلم رو و سابقه و تحصیلاتش رو همه رو توضیح دادن. 

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش بدم نمیاد دولتی بره ‌.اما دولتیا خیلی به سختی ثبت نام میکنن .. شوهرم هم غیرانتفاعی رو قبول ندا ...

درسته‌ چون دیدم اخه . اونهمه پول واریز میکنن معلمهایی که از عادیم پایینترن  میان تدریس میکنن . دولتی هم از این کم سوادا زیاده . ولی هزینه غیر انتفاعی هم زیاده 

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 
اوناهم جای خوب و بد داره خب. باید تحقیق کرد اول.واسه مدرسه دختر من اومدن معرفی کردن معلم رو و سابقه ...

توضیح  دادن مهم نیست که . از فامیلام فوق لیسانسه . سابقه تحصیلی خوب 

باورت میشع هیچی بلد نیست . ؟  نمیتونی باور کنی چون ندیدی .  خودشم میگه در اون حد بلدنیستم  و....

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 
درسته‌ چون دیدم اخه . اونهمه پول واریز میکنن معلمهایی که از عادیم پایینترن میان تدریس میکنن . دولتی ...

تو ایران هیچی رو حساب کتاب نیس ... ولی باز فکر کنم دولتی بهتر باشه چون نظارت روش بیشتره..تجربه این چند روزم میگه.ولی ایراد دولتی اینه چون برا پیش دبستانی تعداد کم پذیرش میکنن...به سختی ثبت نام میکنن...به نظرت نامه از آموزش پرورش هم نیازه

تو ایران هیچی رو حساب کتاب نیس ... ولی باز فکر کنم دولتی بهتر باشه چون نظارت روش بیشتره..تجربه این چ ...

نمیدونم .‌چون فعلا بچه من کوچیکه  ۴ سالشه .‌نمیدونم چطوریه

تجربه داری شما تو این زمینه ؟؟؟

غیر انتفاعی بردم واسه پیس دبستانی از بس کثیف بود دایم بچه مریض بود 

تازه جای با کلاس هم بود یعنی 

ولی مدرسه دولتی بردم 

عالی بود مدیر عالی معلم عالی 

غیر انتفاعی بردم واسه پیس دبستانی از بس کثیف بود دایم بچه مریض بود تازه جای با کلاس هم بود یعنی ولی ...

جدی میگی من موندم چکار کنم ...یعنی بین پیش دبستانی دولتی نمی‌دونم کجا ثبت کنم ...هزینه هاشم به نظرم الکی بالاس غیر انتفاعی ..