2777
2789

سلام کسی بوده بچه دو سه سالش ،انفولانزای معده بگیره بستری بشه ؟ بعد از ترخیص حال بچه چجوری بوده؟ 

بچه من همش خسته ست ، دلش درد میکرد الان بهتر شده ،اشتها و میل به غذا نداره به زور یک چند لقمه میدم ، مدفوعش تازگی ها زرد شده ، شکمش ورم داره ،زیر چشمش پف داره .

پیش صدتا متخصص بردم میگن عوارض بیماریه ولی الان تقریبا سه هفته میگذره ، ولی هنوز عوارض داره نشون میده ؟ آزمایش بردمش ،انزیم های کبدیش بالاست ، دکتر میگه مال بیماریه خوب میشه ولی دلم گواهی بد میده بچم خیلی خسته ست ، غذا نمیخوره کلا تو این دو ماه دو کیلو کم کرده شده ۱۲ کیلو صورتش ورم می‌کنه هنوز لباس خشک و ترک خورده ست با این که دائم آب میخوره،میل به غذا ندارن ،شکمش بزرگ بوده از بچگی ولی حس میکنم بزرگتر شده .

سونو تازه بردم گفتنداندامهای داخلی مشکلی نداره،ولی میترسم سونو مشکلات کبدی رو نشون نده ؟ 

کیا بچشون آنفولانزای معده گرفته از احوالات بچتون بعد از ترخیص بگید لطفا

الهی شکر 🌹

بچه ک نه خودم ی ماهه گرفتم هنوز مریضم ...موز و انبه پوره کن و اروم اروم بده بخوره خوب میشه تمام توان و انرژی بچه رفته

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
بچه ک نه خودم ی ماهه گرفتم هنوز مریضم ...موز و انبه پوره کن و اروم اروم بده بخوره خوب میشه تمام توان ...

ممنون ،خیلی میترسم کبدش آسیب دیده باشه چون روزی که بستری بود فرداش تمام صورت و بدنش ورم کرده مثل یک توپ باد کرد ،دکتر گفت مال سرم زیاد بوده ،میگم نکنه خدایی نکرده دارو زیاد داده باشند کبدش خراب شده باشه 🥺خیلی نگرانم 

الهی شکر 🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب طبيعي هست بعضي از بچه ها بعد سپري كردن يه مريضي حالا سرماخوردگي يا عفونتي چيزي دچار شكم درد ميشن و اون شكم درد حتي ممكنه چند ماه طول بكشه و گاها همراه با تهوع و استفراغ هست و اشتهاي كودك هم كم ميشه به دليل التهاب غدد لنفاوي ناحيه مزانتر در شكم هست. برا پسر منم دو سه هفته هست اينجور شده، پسرم گلودرد عفوني شديد گرفته بود و دكتر فوق تخصص بردم و بهم اينجور گفت پسر منم لاغر و كم استها شده و كاها سكمش درد داره و حالت تهوع. چند سال قبل هم اينجور شده بود و بعد يه مدت خود به خود اوكي شد

و همچنين دخترم كه ٤/٥ سالشه دو هفته قبل اونم از دادشس گلودرد عفوني گرفت و تبش قطع نميشد بردم بيمارستان و ٥ روز بستري بود اونم عفونت تو خونش بود و esr  و crp  خونش بالا بود و اونم بعد مريضي دچار شكم درد و پادرد شده بود دكتر فوق تخصص عفوني بهم گفت اين اعداد بالاي ازمايش رو ول كن مهم اينه كه حال بچه ات خوبه و پادردش هم به خاطر درد رشد هست چون كمبود ويتامين دي  نداره. 

عزيزم وقتي كودك مريض ميشه  تمام بدن در برابر بيماري مقاومت ميكنه و ممكنه گاها غدد لنفاوي گردن يا سكم هم ملتهب بسن كه دردناك ميشه ولي هيچ خطري نداره واكنش طبيعي بدن هست، اگر احساس درد كرد بهش شربت استامينوفن بده و يا ضد تهوع و شكم درد

ممنون ،خیلی میترسم کبدش آسیب دیده باشه چون روزی که بستری بود فرداش تمام صورت و بدنش ورم کرده مثل یک ...

دختر منم بعد بستري سو و صورتش ورم كرده بود  منم نرسيدم خداييش ولي به خاطر سرم بود

خوب طبيعي هست بعضي از بچه ها بعد سپري كردن يه مريضي حالا سرماخوردگي يا عفونتي چيزي دچار شكم درد ميشن ...

آخه آدنیت مزانتریکش خوب شده تو سونو گفتند دیگه غدد متورم نیست ، ولی هنوز دور نافش و بالا و پایین نافش درد می‌کنه . Esrاومده پایین ولی پلاکت خونش و تست مونو و آنزیم های کبدیش رفته بالا خیلی میترسم 

عزیز ببخشید ها ولی مدفوع بچه ها بعد از خوب شدن چه رنگی بود 

الهی شکر 🌹
دختر منم بعد بستري سو و صورتش ورم كرده بود منم نرسيدم خداييش ولي به خاطر سرم بود

الان بچم ده روزه مرخص شده ولی بعضی وقتا زیر چشمش ورم می‌کنه ،کلا پف داره ولی بعضی وقتا خیلی ورم میکنه

الهی شکر 🌹
آخه آدنیت مزانتریکش خوب شده تو سونو گفتند دیگه غدد متورم نیست ، ولی هنوز دور نافش و بالا و پایین ناف ...

همون رنك قهوه اي روشن ولي بعد نرمالتر شد،,    به دكترها اعتماد كن و اگر چيزي بود بچه رو بستري ميكردند نه اينكه مرخص كنند.

همون رنك قهوه اي روشن ولي بعد نرمالتر شد،, به دكترها اعتماد كن و اگر چيزي بود بچه رو بستري ميكردن ...

شوهرم هم همینو میگه ولی نگرانی و استرس بدی تو وجودمه. بچم اب شده نه غذا میخوره نه مثل قبل شیطنت می‌کنه ،بچم پیش فعال بود دیوار راست رو بالا می‌رفت الان از دیوار صدا درمیاد از بچم نه ،الان هم خوابیده 😭😭😭 ای کاش بچه ها هیچ وقت مریض نمیشدن

الهی شکر 🌹
شوهرم هم همینو میگه ولی نگرانی و استرس بدی تو وجودمه. بچم اب شده نه غذا میخوره نه مثل قبل شیطنت می‌ک ...

قسنگ دركت ميكنم من الان ٤٠ روزه درگير بچه هام هستم دوبار دخترم رو اكوي قلب بردم، از ريه گرفته كل بدنش رو چك كردند. بهم ميكفتند ممكنه عفونت رفته باشه به قلب اسيب زده باسه! فكر كن من چه استرسي رو تحمل كردم!! منم يه پام تو دكتره

عزیزم برو یه متخصص گوارش خیلی خوب ...اگه اصفهانی دکتر اشرفی تو خیابان باغ دریاچه ...اخه متاسفانه دکترهای توبیمارستان به درد نمیخورن ...سعی کن از کلیه هم مطمئن بشی ...ولی من که میگم چیزیش نیس این ویروس کوفتی جدید من را با ۳۲سال سن نابود کرد چه برسه به بچه کوچک ...همش دستم به دکتربند بود .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
قسنگ دركت ميكنم من الان ٤٠ روزه درگير بچه هام هستم دوبار دخترم رو اكوي قلب بردم، از ريه گرفته كل بدن ...

وای چقدر سخته 😭😭 خداروشکر که دخترت چیزیش نبود . دعا کن برای بچه منم  که چیزیش نباشه😭

دیوانه دارم میشم 

دیشب ،ویزیت آنلاین یک دکتر بهم گفت ممکنه کبد کلیه یا قلبش دچار مشکل شده باشه 😭😭😭خیلی ترسیدم ،شوهرم میگه دیگه دکتر نمی‌برم بچمو موش آزمایشگاهی کردی از ساعت ۲:۴۵ خوابید هنوز خوابه ،بچه ای که یکساعت هم به زور می‌خوابید .

دعا کنید چیزی نباشه ،از ترس کابوس میبینم 

الهی شکر 🌹
عزیزم برو یه متخصص گوارش خیلی خوب ...اگه اصفهانی دکتر اشرفی تو خیابان باغ دریاچه ...اخه متاسفانه دکت ...

مطب هم زیاد بردم ،نه زاهدان ،اینجا متخصص گوارش اطفال فقط تو بیمارستان میشینه مطب نداره ،نوبت گرفتن ازشون کار فیل ،  سه تا دکتر عفونی بردم و یک فوق تخصص خون و چند تا دکتر متخصص بیماری های کودکان .

شوهرم دیگه نمیبره یک آزمایش آنزیم کبدی نوشته آخرین دکتر برای ۷روز دیگه .

میترسم تا اون موقع دیربشه

الهی شکر 🌹
وای چقدر سخته 😭😭 خداروشکر که دخترت چیزیش نبود . دعا کن برای بچه منم که چیزیش نباشه😭دیوانه دارم م ...

دقيقا همسر منم اينطوره، ميگه بچه هاي من چيزيشون نيست و تو دنبال يه دردي هستي كه پيدا كني! واي به حالت كه اگر پيدا كني!!! ادم از يه طرف هم استرس ميگيره و عذاب وجدان كه نكنه دست دست كنم و درمان بچه ام دير بشه و خوب نشه. منم در خفقگان و بدونه اينكه همسرم بفهمه بچه هام رو دكتر يا سونو اينا ميبرم. اكر واقعا حس ميكني حالش خوب نيست دكتر ببرش.ولي از طرفي مثل من استرس هم داري. مخصوصا اگر چشمهاش ورم ميكنه يه اكوي قلب هم بده پيش متخصص قلب اطفال