2777
2789
عنوان

بنظرتون حق با کی بابابام یا مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 57 پست
نمیدونم ولی وقتی میگی خواهرت مریضه دارو داره مراقبت میخواد بنظرت زن بابات مراقبت میکنه که فرستادین پ ...

خوب ایشون بچرو قبول کرده الان بابامباید ی کاری کنه یا طلاقش بده برگرده ب مامانم یا ب مانانم پول بده ک بچرو نگه داره مامانمم سنی نداره ۴۸سالشه میگه من برم از کجا خرجشو درارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا دارم کمکش میکنم ولی خوب من دیگه در توانم اجاره خونه براش نیست که

درستع 

حقم که کلا با مامانته 

بابات باید خرج دخترشو بده مامانت نگه داره 

با دعوا نه از در دوستی وارد شو خودت با بابات حرف بزن 

خواهرت گناه داره بچه خیلی اسیب دیده

کلا حق با مامانته

مامانم میگه بابات بیاد ب من تعهد کتبی محضری بده ماهی ی چیزی برای بچه میده  ی جارم برای من بگیره من و این بچه زندگی کنیم شوهر مامانمم خوب بوده ولی خواهرم باعث جداییشون شده اونم ب مامانمم ۵۰ تومن داده🙄🙄🙄

مامانتو بیار پیش خودت هزینه پرستارم نمیدی تا تکلیف معلوم شه

راست میگه اسی

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
مشکل اینجاست ک مامانم و همسرمم باهماختلاف دارن

ولش پول مادرت همسرت روهم آروم میکنه😁😂🤣🤣

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
ب من انقد فوش داده عزیزم تمام محبتامویادشون رفته

از همینجا میشه فهمید مامانتو واسه پول خواسته

باغ اگه فروشش سخته تهاتر کنید با چندتا واحد و خانه 

تو یکی ش بشینه بقیه اش هم اجاره بده 

شما هم خواهر بیاد یه مدت پیشتون بهد از یه مدت به بچه ات عادت میکنه 

همه کسایی که دو یا بیشتر بچه دارن میدونن بین بچه ها همیشه بحث و دعوا هست اینم بزرگ ۸ سالشه پرستار هم هست دیگه مراقب دوتاشونه زیادی ا داری سخت میگیری 

من که یه غریبه ام دلم واسه خواهرت سوخت که نمیشه این ور و اونور هی پاسش میدن

یا که از همسرت بخواه یه جایی رو براشون به اسم خودش اجاره کنه تا وقتی که زمینو بفروشید 

مادرت اصلا هیچی بلد نیست نه همسرداری نه بچه داری نه اینکه حق خودشو بگیره بهش بگو یه ذره سفت بگیره

از همینجا میشه فهمید مامانتو واسه پول خواستهباغ اگه فروشش سخته تهاتر کنید با چندتا واحد و خانه تو یک ...

اتفاقا ظهری گریه کردم شوهرم خودش گفت براشون ی واحد میگیره ک فعلااونجا برن  ولی خوب منم شرایط نگه داری از بچه دیگه ای ندارم اونم اون بچه ک بشدت اسیب دیده

اتفاقا ظهری گریه کردم شوهرم خودش گفت براشون ی واحد میگیره ک فعلااونجا برن ولی خوب منم شرایط نگه دار ...

خوب زودتر برید خانه پیدا کنید فقط به اسم شوهرت قولنامه کنید چون پولشو اون می خواد بده یه وقت کسی پولشو بالا نکشه شرمندگیش واسه تو بمونه 

خودت با شوهرت برید یه خونه پیدا کن  که دوتا کوچه اونورتر خونه ات باشه نه نزدیک نه دور