پدر و مادرمنچند سال جداشدن خواهرم اونموقع ۱سالش بود و رفت با مادرم منم ک مادر بزرگم نهداشت از اول جداشدن و ۵سال بعد بابام ازدواج کرد عقیدشم این بود نمیتونم تنها بمونم و خواهرمو نگه داره چون مامانمم شوهر کرده بود شوهرش بچه رو قبول نمیکرد و خواهرمم خیلی تمایل داشت با بابام باشه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
مامان ی زمین پدری تو شهریار بهش ارث رسیده ک سندش و دایم قایم کرده بود میاد ب داییم میگه بده باغو بفروشم من بچم مریضه خودم بی پولم دایمم میگه نه من پول نمیدم ی مدت من ب مامانم کمک کردم مامانمم کار میکرد تا رسید ب دوماه پیش
ک مامانم سر زده میره باغ و قیمت میگیره میبینه اون باغ چیزی حدود ۳۰میلیارد پولشه و کم کم سر و کله بابام پیدا شد از فاز محبت و اینکه بخاطر بچه بیار برگردیم من مریمو طلاق میدم
مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
ب مامانم میگه وکالت بده من برم دنبال سند باغ و بگیریمش اون سند ب تو نمیده مامانم خرررد میاد وکالت بد ...
کارخوبی کردی
من ب مامانم گفتم مشکوکه نکن بابامم اصرار ک سند و گیرم دوباره عقد کنیم باغم ۳دونگ بزنیم برای من ۳دونگ برای تو مامانمم بخاطر بچه قبول میکنه ک من نذاشتمب بابام پیام دادم هروقت زنتو ۳طلاقه کردی میتونی ب مامان پیام بدی و اینکه حس میکنم رفتارات بخاطرپوله زنگ زد ب منفوش کتومادرتوبدبخت کزدی من میخواستم برگردم