2777
2789
عنوان

بی احترامی مادرشوهرم

289 بازدید | 18 پست

وای خیلی اعصابم خورد شد مادرشوهرم امروز ب شوهرم گفت بیاید طهر خونمون شوهرم گفت بریم گفتم باشه ..ب خودم ک زنگ نزد اولش بعدشم ک رفتم بهم نگاه میکنه با لبخند ژکند میگ مرغ نداشتیم برات بزارم باید برنجتو خالی بخوری ...غذا مرغ و گوشت گوسفنده بعد من متنفرم از گوشت گوسفند هیچوقت نمیخورم...فقط،بغض کردم گفتم اشکال نداره ولی خیلی بهم برخورد...چکارکنم تاسفره پهن نشده مشورت بدید

ب شوهرت بگو برات ارزش قایل بشه زود بره برات خورشت مورد علاقتو حاضری بخره بیاره      تو هم با ناز و عشوه و به به چه چه بخور کیونش بسوزه

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والله مادرشوهر منم خيلي از اينكارا كرده، مثلا دعوتمون كرده و كله پاچه يا خورشت با گوشت گوسفندي درست كرده ويت چند موردي كه من نميخورم. اصلا به روم نياوردم اروم بي سرو صدا سرم رو انداختم و غذام رو خوردم البته خوب گوشت نخوردم. برنج خالي با سالاد رو خوردم.  زيادي حساسي

والله مادرشوهر منم خيلي از اينكارا كرده، مثلا دعوتمون كرده و كله پاچه يا خورشت با گوشت گوسفندي درست ...

یعنی چی خب دعوت نکنه زورش نکردم ک دعوت کنه جلوم چیزی بزاره ک نمی‌خورم...اگ همین حرکتو با خودش بزنم بنطرت ناراحت نمیشه؟

والله مادرشوهر منم خيلي از اينكارا كرده، مثلا دعوتمون كرده و كله پاچه يا خورشت با گوشت گوسفندي درست ...

به نظر من وقتی آدم کسی رو دعوت میکنه برای غذا ، باید به سلیقه ی اون ادم احترام بذاره . لااقل چیزی درست کنه که طرف بخوره . والا ما خانوادگی که اینطوری هستیم . شما رو نمیدونم 

یعنی چی خب دعوت نکنه زورش نکردم ک دعوت کنه جلوم چیزی بزاره ک نمی‌خورم...اگ همین حرکتو با خودش بزنم ب ...

هدف خوردن نيست كه خواسته دور هم باشيد، خود مادر من با اينكه ميدونه بچه هاش گوشتزگوسفندي نميخورن ولي هر از گاهي يادش ميره يا ميگه چيز ديگه اي نبود درست كنم. مجبور شدم و ما هم چيزي نميگيم

به نظر من وقتی آدم کسی رو دعوت میکنه برای غذا ، باید به سلیقه ی اون ادم احترام بذاره . لااقل چیزی در ...

خيلي بزرگش ميكنيد، عروس يا مادر شوهر فاميل دور نيستند كه جزو يه خانواده هستند. حالا طرف يه اشتباهي كرده يا شرايطتش رو نداشته بره غذاي ديگه بپزه! يعني الان بايد ما اين عروس رو پر كنيم و به خاطر يه وعده غذا بندازيم به جان مادر شوهر!!!