2777
2789
عنوان

عروسی دعوتیممممم کمک فوری

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 25 پست
لباس رنگ تیره بپوش آستین توری نپوش فقط برای میکاپ اگه میخوای تو خونه انجام بدی هر سوالی داشتی بپرس م ...

وایی مرسی فدات شم فقط من هرکاری میکنم پنکیک تو صورتم میماسه میشه کیک اونو چیکار کنم؟

کسایی که ما دوستشون داریم هیچ‌وقت ما رو ترک نمیکنن و همیشه میتونی اونارو تو قلبت پیدا کنی. صلوات برایروح کسی که نوشابه رو اختراع کرد:)))) عضو ستاد نه_ به_ تعلیق🥲// تاپیکای قبل اردیبهشت رو اصلا گردن نمیگیرممم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرطوب کننده ابرسان سفید کننده و پودر فیکسو مخلوط کن بزن ب صورتت دگ نمیماسه یا اول مرطوب کننده ابرسان ...

مرسییی بعد اولش اینکارو میکنم نارنجی میشه نرماله؟ البته من پودر فیکس نزده بودم سرم و مرطوب کننده و ... زده بودم

کسایی که ما دوستشون داریم هیچ‌وقت ما رو ترک نمیکنن و همیشه میتونی اونارو تو قلبت پیدا کنی. صلوات برایروح کسی که نوشابه رو اختراع کرد:)))) عضو ستاد نه_ به_ تعلیق🥲// تاپیکای قبل اردیبهشت رو اصلا گردن نمیگیرممم
وا اضافه وزن خاصی نداری که سایزتم باید ۴۴ باشه تو که چاق نیستی

گلم گن ساعت شنب بخر 

اینکه میگی پشتت گوشت داره مدل بند سوتینیشو بخر 

قشنننگگگگگ باربیت میکنه راحت دو سایز،کم میشی 

اسپری بیوخوبه از نطر موندگاری،؟ قیمتش چنده؟

از قیمت خبری ندارم ولی کیفیت خوبی داره به اندازه عطر اورجینال ماندگاری نداره ولی بد نیست خوبه

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
وا اضافه وزن خاصی نداری که سایزتم باید ۴۴ باشه تو که چاق نیستی

نسبت به قبل خیلی چاق شدم پیارسال 50 کیلو بودم الان 75 البته تازگیاه وزن نکردم شاید به 80 رسیده باشم 

گلم گن ساعت شنب بخر اینکه میگی پشتت گوشت داره مدل بند سوتینیشو بخر قشنننگگگگگ باربیت میکنه راحت دو س ...

واییی مرسیی قربونت برم

وایی مرسی فدات شم فقط من هرکاری میکنم پنکیک تو صورتم میماسه میشه کیک اونو چیکار کنم؟

عزیزم بهتره پنکک استفاده نکنی برای آرایش های مناسب عروسی پنکک نمیزنن کرم پودر بهتره 

قبل از میکاپ صورت رو حتما شیو و لایه برداری کرده باشید و ابرسان خوب بزنید و مرطوب کننده بعدش پرایمر بزنید بعد کرم پودر یا پنکک روش هم اسپری فیکس

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
عزیزم بهتره پنکک استفاده نکنی برای آرایش های مناسب عروسی پنکک نمیزنن کرم پودر بهتره قبل از میکاپ صور ...

مرسییی عزیزدلم خیلی کمک کردی ممنون

نسبت به قبل خیلی چاق شدم پیارسال 50 کیلو بودم الان 75 البته تازگیاه وزن نکردم شاید به 80 رسیده باشم

اخه پنجاه که واسه قد ۱۷۰ خیلی کم و لاغره

تو از ۶۲ تا ۷۰ نرمالی 

بعد اینکه یهو چاق شدی برو ببین تیرویید نداری ؟ ازمایش بده

در صورتی که ۷۵ هم وزن اوکی و نرمالیه برات 

اخه پنجاه که واسه قد ۱۷۰ خیلی کم و لاغرهتو از ۶۲ تا ۷۰ نرمالی بعد اینکه یهو چاق شدی برو ببین تیرویید ...

مرسی فدات شم

نه خیلی غذا میخوردم و میخورم  قبلش رژیم بودم