بیایین هر کسی هر چی در مورد این مدارس میدونه و لازمه به لیست اضافه کنه بنویسیم برای آیندگان😅
مدرسه علم و ادب : مدرسه خوبی بود اما انگار یک سردرگمی در رویکرد داشتن ازشون پرسیدم دبیرهاتون چه طوری هستن گفتن ما همه مدل دبیری داریم بکی آروم خرف میزنه یکی خوب بلند و براساس مدل بچه ها کلاس بندی میشه
اول بگم که شاید از نظر خیلی از آدم ها این مدل اکی باشه از دیدگاه من دلم میخواست یک قانون تربیتی در مدرسه حکم فرما باشه
اما از نظرهای دیگه مدرسه خوبی بود معاون آموزشی خوبی داشت
مدرسه طلوع مهر : این مدرسه مدیر فعالی داشت که دلشون میخواست همراه دبیرانشون باشن اما خوب دغدغه من کلاس های فوق العاده نبود چون خیلی روی این کلاس ها تاکید داشتن
برای محیط تربیتی مدرسه خیلی مهم تره اما خوب محیط شادی داشت و همه کادر خوب و خوش برخورد بودن
مدرسه فرهنگ تهرانپارس : این مدرسه خیلی درس براشون امهم بود و امتحانات زیادی داشتن و به نظرم برای این سن خیلی مناسب نبود اما خوب محیط و حیاط بزرگی داشتن و شهریه مدرسه هم به نسبت همه اون غیرانتفاعی ها پایین تر بود
مدرسه آفتاب تهرانپارس : این مدرسه رویکرد شناختی داشتن و یک خانم با همسرشون مدیر مجموعه بودن اهداف خوبی داشتن و کارهای جالبی در مدرسه انجام میدادن
مدرسه صالحین منطقه ۳ : این مدرسه به صحبت باهاشون نرفتیم چون بچه من که آزمون رو داد و قبول هم شد اومد پایین و گفت مامان اصلا دوسش نداشتم و کلا کنسلش کرد
مدرسه احسان : تماس گرفتم ظرفیت نداشتن
مدرسه پیام : از دوستان شنیدم که مثل قدیم نیستن و بسیار مذهبی هستن
مدرسه رشد
مدرسه راه امیرکبیر
مدرسه امیر
مدرسه مهرآیین
مدرسه سلام
مدرسه پارسا
ادامه رو بعدا مینویسم