2777
2789

هرکاری میکنه باهام مشورت نمیکنه حتی ماشینشو داده به پدرش در عوضش ی زمین الکی گرفته و بهم چیزی نگفت

الان یکماهه آرایشگاه نرفتم چند روز پیش بهش گفتم منو ببر آرایشگاه نبرد بعدش که عید قربان شد رفتم خونه مادربزرگم خاله هام اونجا بودن خجالت میکشیدم 

حتی امشب عروسی دعوتیم من خبر ندارم خونه پدرمم دوران عقدیم گف عروسی دعوتیم بعد گف عصر باخودم میریم ارایشگاه گفتم زحمت کشیدی چرا چند روز پیش گفتم منو نبردی گف اصن بیکار بودم دوست نداشتم ببرمت حرفی داری منم گفتم رو تخته نبر اصن برام مهم نیس بعد دیگ اصلن جوابمو نداد هرچی زنگ زدم جوابمو نداد بعد جواب داد گفت میام میزنم دهنتو خورد میکنم اومد خونمون هرچی رسید بهم گف و رفت هرچی زنگ زدم جواب نداد بعد جواب داد گفت جلو خانوادم دارم میگم دیگه بهم زنگ نزن بدم میاد ازت میخام ی چند روز راحت باشم منم گفتم منم ازت بدم میاد و قطع کردم

بنظرتون چکارکنم ازش جداشم؟؟😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر مشکلی پیش میاد به جدایی فکر نکنین

شما فقط کافیه رگ خواب همسرت رو پیدا کنی ببین رو چه مسائلی حساسه سعی کن کمتر پیش بیاد

یا مثلا در زمان خستگی باهاش مشورت نکن 

حالا هم باهم آشتی کنین و آرایشگاه هم برو . 

خیلی شورشو دراورده🚶‍♀️

حتی یکساعت پیش پیام دادم ک اگه واقعا بدت اومده ازم نیا دنبالم اگه ن که بیا دنبالم جوابمو نداد حتی ازش معذرت خواهی کردم ولی انگار ن انگار

هر مشکلی پیش میاد به جدایی فکر نکنینشما فقط کافیه رگ خواب همسرت رو پیدا کنی ببین رو چه مسائلی حساسه ...

ببین ممکنه زندگیشو نابود کنه سر این که جدا نشه حرف منطقی بود و باهاش موافقم ولی این که اصلا به جدایی فکر نکنه نمیفهمم بعضی وقتا بعضی تصمیم ها اشتباه و نا درسته باید کل زندگیشو نابود کنه؟ وقتی الان میتونه جدا بشه و زندگیشو بکنه و حتی با یکی ازدواج کنه و خوش بخت بشه 

حتی یکساعت پیش پیام دادم ک اگه واقعا بدت اومده ازم نیا دنبالم اگه ن که بیا دنبالم جوابمو نداد حتی از ...

حالت خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟طرف شسته گذاشتت کنار پیش خانوادش یا هر کی دیگه باز بهش پیام دادی ؟؟؟؟؟؟؟ چند سالته؟؟؟جاتون عوض شده تو نازشو میکشی؟ من بودم بدتر میکردم باهات ولش کن بابا 

معذرت خواهی کردم جوابمو نداد

شما شخصیت قربانی داری چرا واسه کاری که مقصرش نیستی باید عذرخواهی کنی احساس کناه کنی این باعث میشه طرفت بیشتر خود شیفته بشه بزار اگر اشتباهی کرده متوجهش بشه داری زندگیتو نابود میکنی خودت خبر نداری سریعا با مشاور صحبت کن