2777
2789
عنوان

خانوما لطفا بیاین کمک..

570 بازدید | 79 پست

سلام خانوما:)

۱۹ سالمه من دوساله که ازدواج کردم خانواده ی مذهبی نداشتم راحت بودیم ولی حد خودمون رو میدونستیم ولی خانواده ی شوهرم خیلی راحت بودن بیش از حد شوهر منم که برادر شوهر کوچیکه بوده دیگه خیلی راحت بودن مثلا خود جاریم تعریف میکرد میگفت شبایی که شوهرش ماموریت بوده اینا تو یه پتو خوابیده بودن اون یکی جاریم هم تعریف می‌کرد که شوهرت هرشب سرش رو پای من بوده خوابش برده آقا هیچی منم که حساس بودم حساس تر شدم هی تو این دوسال به شوهرم گفتم آقا حدتو بدون زیاد گرم نگیر حتی بهش گفتم نمیخاد بغلشون کنی به جاری هامم گوش زد کردم جاری وسطی حرفمو قبول کرد ولی جاری بزرگه یه فتنه ایه که نگو شوهرم براش سرویس ظرف خریده براش لباس خریده منم حسووودد بازم چیزی نگفتم تا امشب که اومده بودن خونمون همشون باهم یهو شوهرم اومد جاری وسطیم دست هم نداد از دور سلام کرد ولی جاری بزرگم میخواستن بغل کنن منم یهو آمپر چسبوندم خیلی عصبانی شدم که حرفمو گوش نکردم یهو جلوی همه بهشون گفتم مگه نگفتم حد خودتون رو بدونین یهو شروع کرد گریه کردن و فتنه ریختن همه طرف اونو گرفتن حتی شوهرم حالا مسئله ی اصلی اینه که شوهرم تا ساعت ۳و نیم خونه نیومده بود الان که اومده رفته پایین خونه مامانش اینا خوابیده جواب منم نمیده از دست من عصبانیه خواهرمم میگه ای کاش سکوت میکردی واقعا دیگه نمیتونستم دو سال خون جیگر شدم بنظرتون چیکار کنم؟ برم خودم با شوهرم حرف بزنم؟ بچسبم بهش یا نه؟؟؟

والا من نه مذهبی ام نه طرف مذهبیا رو میگیرم ،ولی در این حد دیگه کار حیوونه 

واسه خارجیا هم قفله ای مرحله 

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 ، جر و بحث کردن با بعضیا مثل اینکه بخوای روی چرتکه ویندوز ۱۰ نصب کنی 😏

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من اگه باشم محلش نمیدم کار درستی نکرده که حق با اون باشه و بخوام بهش بچسبم!صبر می کنم تا خودش بیاد سر صحبتو باز کنه.ولی بهتره با یه مشاور صحبت کنی این مسئله باید حل بشه و گرنه همیشه همینجور از هم دلخور میشین.

کاااااملاااا درکت میکنم منم این مسائل هارو دارم فک کردم تنهام

ولششش کن اصلا بهش نچسپ تا خودش بیاد یواش یواش نزدیکت

اگ بچسپی باز همون کارارو ادامه میده 

انقدر بدم میاد ازین جاری های این مدلی

کاااااملاااا درکت میکنم منم این مسائل هارو دارم فک کردم تنهامولششش کن اصلا بهش نچسپ تا خودش بیاد یوا ...

جاریم باهام دعوا کرده من بهش توهین نکردم بهم میگه تو ادب نداری خانوادت بی ادبن😐شوهرم واسه من دست بلند میکنه😐 منم خیلی بدبختم باید همون موقع جوابشو میدادم بعدشم میرفتم خونه بابام 

محلش اصلا نده بعدا یکی میاد برا حرف زدن و پادرمیانی بگو اصلا من نمیگم بهم نظر دارن این کار من عذاب م ...

بخدا بهشون گفتم من ناراحت میشم اینقد به هم نزدیک هستین جاریم میگه تو غلط میکنی😐

خب این سری قوی باش و سمتش نرو یکم سر سنگین باهاش صحبت کن تا متوجه ناراحتی عمیقت بشه.

منم میخام همین کارو کنم ولی میترسم بدتر ازم دور بشه 

بعدشم یعنی چی مثل بچه ها جای خوابشو جدا میکنه