2777
2789
عنوان

فک نمیکردم مادرشدن انقد سخت باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3039 بازدید | 165 پست
😁😖🤣پس مشترک همه ماماناست

🤣🤦 

شما دخترتو از پوشک گرفتی؟

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

دقیقا شوهرم داره برنامه میچینه واسه تابستون بخدا تنم میلرزه

اخیرا ما رفتیم شمال با دخترم مثه ۴ماهگیش اذیت نکرد اما بدخواب شد برگشتنا پدرمونو درآورد،هم نمیخوابید هم جیغ میزد و گریه،اما ۴ماهگیش کابوسم بود،خیلی اون موقع گریه کرد پشت ماشین رو پام گذاشته بودمش بخوابه😣

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من حامله ام با وجود یه پسر یک و نیم سالگی که از 7 ماهگی پاشد سرپا از 9 ماهگی کامل رفت تمام لوازم برق ...

شیطنت باز قابل تحمل تر از جیغ و گریست

خدا براتون حفظ کنه گل پسراتونو❤️🥰

نه یک سالشه هنوز نمیتونه حرف بزنه

پسر من 18 ماهشه 

خودم  حوصله ندارم شروع کنم....

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

خدا برات نگهش داره عزیزم ولی چقدر تو مخیه دخترکوچولوت ،حالا من بچه بودم مادرم میگفت به قدری آروم بودی که زن صابخونه میگفت بچه ات لاله هیچ وقت صداش نمیاد ..واقعا صبرایوب میخواد..منکه بچه نمیارم هیچ وقت بخدا یه ذره ام حسرتشو ندارم دیگه...یه زمانی من عاشق بچه بودم اما باورم نمیشه الان برعکسشم

پس اوتا که بچه ی مریض دارن چی میکشنچه بسا خیلی هاشون تا آخر عمر مریضی باهاشونمن خودمم یه مادر خسته ا ...

خیلی سخته واقعا صبر میخواد،من و‌شوهرم صبر کمی داریم..اونم بدتر عصبیم میکنه یه جور عذاب وجدان بهم میده حس میکنم مادر بدیم

خدا برات نگهش داره عزیزم ولی چقدر تو مخیه دخترکوچولوت ،حالا من بچه بودم مادرم میگفت به قدری آروم بود ...

امیدوارم شرایطش بهتر بشه وگرنه به بچه های بعدی فکر هم نمیکنم،ولی حسم میگه بهتر میشه 🤲

ببین اصلا اینکارو نکنروش معکوس انجام بدهیه زیرانداز بنداز، بشقاب غذاشو بذار روش و بروبلند بگو کسی به ...

میره همه غذاهارو چپه میکنه رو فرش،فک میکنه بازیه،فعلا متوجه نمیشه چی میگیم

منم داغونم بیشتر بخاطر افسردگی و حالات روحی بد خودم. ولی بچم بعدا تنها میمونه مطمینم اینو. بارداری و ...

منم افسرده بودم تا قبل بارداری میخواستم دارو خوردنو شروع کنم،الان وقت نمیکنم به چیزای افسرده کننده فکر کنم

وقتی آدم بیکاره افکار بد سراغش میاد

خدا حفظش کنه واستون، خدا قوت به همه مامان های گل 😍😍

ای خدا‌منم‌ یه دونه از این بچه های شیطون میخوام🥺🥺🥹🥹

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
2810