2777
2789
عنوان

فک نمیکردم مادرشدن انقد سخت باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3039 بازدید | 165 پست
دقیقا خواهرم دوقلو داشت وایییی خدا نصیب کنه اما نه مدل اونا،خیلی بچه هاش گریه میکردن..سی نه خواهرمو ...

من انقد تلاششش کردم آخر گرفت

ولی پدرم درومد

روزای وحشتناکی بود

دست تنها بودم، تکوتنها ب دندون کشیدم این بچه رو

دلم میخواد این گریه های تورو بزودی تجربه کنممنم دوران بارداریم خیلییی بهم سخت گذشت و پیش خودم گفتم غ ...

من خودم ناباروری داشتم عزیزم‌‌،دخترمو بعد دوسال خدا بهم داد..کلی نذر و نیاز کردم..اما آدم دلش میخواد حرف بزنه چرا فک میکنید آدم حرف بزنه یعنی ناشکری کرده،خیلی ازمادرا دلشون میخواد گاهی فریاد بزنن یه روزو برای خودشون زندگی کنن یا چه میدونم از خستگیاشون بگن بلکه خالی بشن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا نفهمیدی چجوری گذشت.من تک تک روزآمو میفهمم.خیلی سخت میگذره.من واقعا دوس دارم فقط یکروز تنها باش ...

ببین الان ک داری این روزارو میگذرونیم وحشتناکه میدونم

من تکوتنها تو شهر غریب بدون هیچ تجربه ای

واقعا عذاب کشیدم

ولی خب میگم سخت نگیر، درسته سخته ولی میگذره

من انقد تلاششش کردم آخر گرفتولی پدرم درومدروزای وحشتناکی بوددست تنها بودم، تکوتنها ب دندون کشیدم این ...

منم خیلی برای شیردهی اذیت شدم و تلاش کردم 😔🙂چقد حرف شنیدم که شیر نداره 

اسمت آشناست فک کنم باردار بودیم باهم صحبت کردیم حضور ذهن ندارم😐 بچت دختره؟

شاید 😁

اره عزیزم دختره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

⭕️برنامه miligold کلاهبرداریه ⭕️                           ‌فکرکردین‌ باورمون میشه توی امضا نوشتید کاربری دست ۲نفره؟یعنی این دروغی که میگید راسته؟😄☺️

من خودم ناباروری داشتم عزیزم‌‌،دخترمو بعد دوسال خدا بهم داد..کلی نذر و نیاز کردم..اما آدم دلش میخواد ...

من نگفتم ناشکری کردی عزیزم قضاوتتم نکردم

دردل خودمو گفتم  و شرایطی ک پشت سر گذاشتم فقط برداشت تو یجور دیگ بوده

میدونی مامان، خیلیا دنبال تاریخ1403/3/3بودن برای ثبت بهترین روز زندگیشون، ولی برای من بدترین تاریخ عمرمه🥹روزی که دیگ لگد نزدی حرکت نکردی و فرداش بهم گفتن قلب کوچولوت ایست کرده اونم تو هفته32،وقتی که فقط چندهفته بود به بغل گرفتنت🥹😓نمیدونم حکمت خدا چی بود شکرش به داده و ندادش ولی مطمئنم برام جبران میکنه خدا باز بهم دخترمیده 🥹💚
خدایا دوتا از اون خیلی شیطوناش،خوشگلاش،تپلی هاش به منم بده بیام فقط از دستشون تو این تاپیکا بنالم🥰� ...

ان شالله🤲🤲ولی بچه آروم و سالم از خدا بخواه

بچه منم نرمالع خیلی مادرا همین مشکلات منو دارن

اما خواهرم بنده خدا بعد ۵سال خدا بهش دوقلو داد..خیلی بچه هاش گریه میکردن تا ۲,۳سالگی..الانم آبجیم داروی اعصاب میخوره،همه چی از دور قشنگه عزیزم

منم خیلی برای شیردهی اذیت شدم و تلاش کردم 😔🙂چقد حرف شنیدم که شیر نداره

حیف کاربری قبلیم یادم نیس رمزشو

اونجا کلییی تاپیک زدم راجع ب شیردهیم

ک چه ها کشیدم

عجب روزایی بود 

مهم نباشه برات ارزش ندارن بخای خودتو بخاطرشون ناراحت کنی

خانوما شماها باوجود بچه های ب این شلوغی چطور ب خونه زندگیتون میرسین؟ من پسرم الان 20ماهشه و خیلی سخت بود بزرگ کردنش ولی الان خداروشکر خیلی خوب شده هم خوابش و هم اینک بامن کاری نداره من کارمو میکنم اونم بازیشو می‌کنه گاها که حوصلش سرمیره میاد پیشم .حالا من قبل تقریبا 15ماهگی ب زوووور به کارای خونه و غذامیرسیدم اونم نه ب اون صورت شماها چی شمام مث من بودید؟

من دنبالش راه میافتم غذا بهش بدم تف میکنه

ببین اصلا اینکارو نکن

روش معکوس انجام بده

یه زیرانداز بنداز، بشقاب غذاشو بذار روش و برو

بلند بگو کسی به این غذا دست نزنه برا منه

یا بهش بگو من به تو نمیخام بدم اینو این برا منه

بچه ها همیشه چیزیو ک منع میکنیو دوس دارن تجربه کنن وانجام بدن

❤️❤️❤️عزیزمی

قربونت گلم💚

میدونی مامان، خیلیا دنبال تاریخ1403/3/3بودن برای ثبت بهترین روز زندگیشون، ولی برای من بدترین تاریخ عمرمه🥹روزی که دیگ لگد نزدی حرکت نکردی و فرداش بهم گفتن قلب کوچولوت ایست کرده اونم تو هفته32،وقتی که فقط چندهفته بود به بغل گرفتنت🥹😓نمیدونم حکمت خدا چی بود شکرش به داده و ندادش ولی مطمئنم برام جبران میکنه خدا باز بهم دخترمیده 🥹💚
2810