2777
2789
عنوان

اختلاف عقیده منو مامانم

126 بازدید | 16 پست

سلام خانوما 

من اصلا دوست ندارم کاری رو بدون رضایت قلبی انجام بدم 

یکم سر نماز خوندن حال و حوصله ندارم یعنی اشتیاق ندارم بهش هرچی هم خوندم یکی درمیون بوده و از ترس خدا و این چیزا 

ولی این وسط مامانم یکسر یادآوری میکنه و سوال میپرسه خوندی خوندی؟ من ازت راضی نیستم اگر نخونی ........

دیگه کلافه شدم بدم میاد یکی بهم بگه چیکار کنم نگه انقدر بهم 

بابا ولم کن بخوام خودم میخونم دیگه ۱۹ سالمه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتباه میکنه 

من همسن شما بودم مامانم هیچ وقت بهم نگفت نماز بخون حتی گاهی میگفت نخون اصلا بچه ای یا روزه نگیر ضعیف میشی😂

ولی خودم دلی میخونم و میگیرم

باید خودت به نتیجه اش برسی و بیتابش بشی 

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی🙂🌱

رک و با احترام بهش بگو نماز از سر اجبار به درد نمیخوره

ببین آخه یکم دعواش شده با داییم بعد اعصابش خورده منم بگم سر من خالی میکنه 

در کل تو خونه ما بچه مثل گوسفند باید قبول کنه

من ۳۰ سالمه دوساله نماز خون شدم ای کاش مامانم مثل مامان شما منو مجبور میکرد نماز بخونم العان که درک کردم چقدر نماز خوندن خوبه چکار کنم با این همه نماز قضا

از تجربه من استفاده کن حتما نباید تجربه کنی و به چه کنم بی افتی ،نماز انرژی خاصی داره که از شما محافظت میکنه برای همین خدا گفته نماز بخونید چون خودش خالق ماست و دستور عمل زندگی ما دست خداست برای همین گفته فلان کار درسته و فلان کار غلط ،این دنیا همش انرژی هست اگر شما در راه درست نباشی به طریق سختی شما رو میارن تو راه درست 

سر حجاب سر نماز سر حرف مردم بخدا مردم بس که تو محدودیت بودم

همین الان با مامانم دعوا کردم دیگه نگه🤣

حالا من حجاب و دین و اینارو خودم تحقیق کردم انتخاب کردم سر اون مسئله ای نداریم

حرف مردم هم به چپمونه

اشتباه میکنه من همسن شما بودم مامانم هیچ وقت بهم نگفت نماز بخون حتی گاهی میگفت نخون اصلا بچه ای یا ر ...

ببین واقعاااا خستم کرده 

بخدا نه از حجابم راضی ام نه از سطح زندگیم 

کلا دختری که منزوی و عقب مونده باشه خوبه یه دختری هست پدرش روحانیه از دوستامون اون یعنی از من راحت تره زندگیش 

اینجا نرو

این کارو نکن 

لاک نزن 

ابرو بر ندار 

موهای دستتو نزن 

نرو بیرون  نرو خونه دوستت 

چادر 

اگرم چادر برداشتی با مانتو بلند از مد افتاده بگرد

کلاس موسیقی نرو

من ۳۰ سالمه دوساله نماز خون شدم ای کاش مامانم مثل مامان شما منو مجبور میکرد نماز بخونم العان که درک ...

مرسی که راهنمایی کردی ولی خب من کلا مشکل دارم چون همش دوست داره دینشو بهم تحمیل کنه