2777
2789
عنوان

ایران =رتبه 15 تولید علم در دنیا

220 بازدید | 24 پست

ایران یکی از برترین کشور ها توی تولید علم ، تولید مقالات معتبر ، رشد علمی و خیلیی چیزای دیگه که میدونم حوصلتون نمیکشه

لطفا خود تحقیر نباشیم...

با تمام سختی ها مشکلاتی که هست ما در مسیر رشد و پیشرفتیم و دنیا اینو قبول کرده که ما داریم روز به روز قوی تر میشیم و رشد می کنیم

امیدتون رو از دست ندین و به حرف ی عده معلوم والحال توجه نکنین

این امار و ارقام که نشون میده تورم و تحریم و.. هیچ کدوم مانع پیشرفتمون نمیشن و ی روزی میرسه که یا علم مون همه اینا رو از سر راه بر میداریم

کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخی خوشبحالت کاش منم مثل تو بودم

دانشجوی پزشکی. به سوالات پزشکی که در حوزه اطلاعتم باشه پاسخ میدم. طبابت نیاز به دانش، مهارت و تجربه داره. همونطور که علوم سیاسی، اقتصادی، مهندسی، نجوم و... صرفا تجربی نیستند، طبابت هم تجربی نیست. تجربیات شخصی خودمون رو برای کسی نسخه نکنیم🤝💚    لطفاً اصل مشکلتون، زمان شروع شدنش، سن بیمار، علائم همراه مرتبط، سابقه قبلی بیماری و آزمایشات و عکس هارو همزمان بذارید و سوالات ناقص نپرسید.
بیشتر ببینید

کاملا درسته و مردم ما فقط خود تحقیری رو یاد گرفتن..

🦒 زرافه‌ی بابا هستم(زرافه پرو پرو پرومکس) همیشه سرم بالاست.دنیا رو از زاویه‌ی بالاتری می‌بینم، صبورم، آرومم، ولی اگه لازمه باشه می‌تونم با یه لگد فیل بندازم!می‌گن زرافه‌ها کم‌حرفن، ولی دلیلش اینه که ما از اون بالا کلی چیز می‌بینیم که بقیه نمی‌بینن.یه زرافه هیچ‌وقت عجله نداره، چون به مسیرهای بلند، دید بهتری داره پس اگه می‌بینی آرومم، بدون که دارم کارهای بزرگی می‌کنم..قدم بلنده،حوصله‌ام هم بلنده ولی صبرم نه..گفتم بدونین...نسخه اورجینال زرافه‌ی سایت هستم.یه زرافه‌ی پیشرفته و همراه با تکنولوژی روز دنیا سوالی بود در خدمتم..در ضمن توی اطلاعات سن من نیست سن انقلابه ۱۳۵۷.۱۱.۲۲

بیشتر ببینید
😂

به چی میخندین?

کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!
بیشتر ببینید
برگرفته از کتاب فیل ها پرواز می کنند

انقد مسخره نکنین بخواین نخواین تو ایران زندگی می کنین 

بیشتر ببینید
اون روز بدرد عمه مسئولین میخوره جوونیمون تباه شد سر حماقتشون

عزیزم مانقصامون رو میدونم

ولی خوبیای خودمونم داریم چرا فقط خودمون رو تحقیر کنیم

بیشتر ببینید