2777
2789
عنوان

کسی اکسل بلده اینجا ؟ یلحظه میاد

73 بازدید | 12 پست

سلام دوستان من دانشجوام قراره برم جایی سرکار ، بهم گفتن حتما باید در حد اکسل مقدماتی بلد باشی 

من حدودا تو چقدر زمان میتونم یاد بگیرم اگر روزی یک ساعت بتونم وقت بزارم  ؟ از ویدیوهای یوتیوب میتونم استفاده کنم یا حتما باید برم کلاس ؟ 

من در حد خیلی کم الان بلدم اگر راهنمایی کنید ممنون میشم 

❤️❤️❤️

در حد روزی یک ساعت اره خوبه. کار با اکسل راحته .تمرین کن 

خدا قول میدم مامان خوبی باشم فقط مامان شم.طبق قانون جذب و از سر شوق گفتم تیکر آینده ام رو زودتر بزنم ببینم چه تاریخی میشه🥹.امروز ۲۷بهمن۱۴۰۳. به امید واقعی شدنش 💖من و عشقم و فندقمون🤱👩‍❤️‍👨،خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی دامن همه منتظرها رو سبز.کن💃روز اولی که خبر دار میشم باردار شدم نماز شکر میخونم. به مامانم هبر میدم که انقدر غصه ام رو میخوره و بعد که سونو رفتم و قلب تشکیل شده بود و صداش رو شنیدم به شوهرم میگم.بااین حس مسخره عذاب وجدان و حس ناقص بودنم خداحافظی میکنم.سیسمونی هم خیلی هزینه نمیکنم.مهم عشقیه که میخواد بیاد. خدایا اینا رو واقعی کن خواهش میکنم 🤲🌹

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

یک هفته تا ده روز نهایتا .روزانه بیشتر تایم بذار

خدا قول میدم مامان خوبی باشم فقط مامان شم.طبق قانون جذب و از سر شوق گفتم تیکر آینده ام رو زودتر بزنم ببینم چه تاریخی میشه🥹.امروز ۲۷بهمن۱۴۰۳. به امید واقعی شدنش 💖من و عشقم و فندقمون🤱👩‍❤️‍👨،خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی دامن همه منتظرها رو سبز.کن💃روز اولی که خبر دار میشم باردار شدم نماز شکر میخونم. به مامانم هبر میدم که انقدر غصه ام رو میخوره و بعد که سونو رفتم و قلب تشکیل شده بود و صداش رو شنیدم به شوهرم میگم.بااین حس مسخره عذاب وجدان و حس ناقص بودنم خداحافظی میکنم.سیسمونی هم خیلی هزینه نمیکنم.مهم عشقیه که میخواد بیاد. خدایا اینا رو واقعی کن خواهش میکنم 🤲🌹

اکسل خیلی آسون هست و یادگیریش وقت زیادی نمیبره، من در حین کار کردن باهاش و بدون اموزش خاصی یاد گرفتم. البته اکسل سطح پیشرفته هم داریم که برای آنالیز اطلاعات استفاده میشه. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
خیلی ممنون ، والا زمان امتحاناتمه اگر وقت دیگه ای بود واقعا ازاد تر بود وقتم

عزیزم ایشالا عشق پاک و روزهای خوبی رو تجربه کنی

اکسل خیلی آسون هست و یادگیریش وقت زیادی نمیبره، من در حین کار کردن باهاش و بدون اموزش خاصی یاد گرفتم ...

بله اکسل سطح پیشرفته قراره تو محل کار یادم بدن ولی گفتن برای اینکه یخوای کاراموزی سروع کنی باید در حد مقدماتی بلد باشی 

❤️❤️❤️

بله اکسل سطح پیشرفته قراره تو محل کار یادم بدن ولی گفتن برای اینکه یخوای کاراموزی سروع کنی باید در ح ...

مقدماتی خیلی راحته. در یک ساعت هم میشه یاد گرفت.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم