2777
2789
عنوان

بچه دوماه ام تو خواب جیغ میزنه گریه می‌کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 65 پست
ترکی ؟؟؟ با نمک دیگه یا ببر بچه میگیما

اره 

نمک رو چیکارش کنم 

بزارم زیر سرش 

همون جور ک دوستان گفتن؟

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
پسر منم اینطور بودهتشک مخصوص هم هست ک شیب دارندقیق یادم نیست داروهاش چی بود ولی پسرم دارو مصرف میکرد

منم قطره پدی لاکت  میدم 

با کولیک ایز 

و نئو زینگ 

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره نمک رو چیکارش کنم بزارم زیر سرش همون جور ک دوستان گفتن؟

نمکو یکم بریز تو کیسه فریزر بذار بالا سرش شب

صبح همون نمکو با یه ذره آب قاطی کن آب باید کم باشه ها از نصف استکان کمتر

نمک هم تقریبا دوسه قاشق 

بعد بده به غریبه مثلا جاریت 

بچه رو بذار رو پادری در بیرون رو پادری 

تابه رو بذارین کاملا داغ بشه با دست بگیرین رو بچه آب نمکو بریزن تو تابه 

من عاشقم 😍😍عاشق خدایی که انقدر هوامو داره از خلایقش بی نیازم 😍😍😍😘❤️❤️
چیکار کردی ک خوب شد؟

ازهیجده روزگی هرماه یبار بردم پیش دکتر متخصص هم کوکیل داشت رفلاکس.هم به پروتعین گاوی بعدا حساسیت نشون داد خودش شربت ومکمل های تقویتی درکنارش قطره اینا برا رفلاکسش میداد.ماشالله الان رشدش بیشتراز سطح طرازه

نمکو یکم بریز تو کیسه فریزر بذار بالا سرش شبصبح همون نمکو با یه ذره آب قاطی کن آب باید کم باشه ها از ...

ما خودمون این شهر غریبیم 

میشه بدم شوهرم؟

بچه رو بزارم رو پادری بیرون ک بچه هزار جور میکروب بیماری میگیره 

ماهی تابه هم خطرناکه 

ممکنه بچه رو بسوزونم 

تا قبل از پادری میتونم انجام بدم

اره

عزیزم دارو چی می‌خورد چند ماهگی خوب شد

خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده   تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده   
ازهیجده روزگی هرماه یبار بردم پیش دکتر متخصص هم کوکیل داشت رفلاکس.هم به پروتعین گاوی بعدا حساسیت نشو ...

چ خوب 

الله سلامت ائلسین 

خدا کنه نی نی ما هم خوب بشه 😔

ما خودمون این شهر غریبیم میشه بدم شوهرم؟بچه رو بزارم رو پادری بیرون ک بچه هزار جور میکروب بیماری میگ ...

اسارتر بچه رو ببر دکتر اینکارای خطرناک چیه😐😐😐😐😐😐 

خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده   تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده   
داروهای خودسرو گیاهی باعث ازکارافتادن کلیه بچه میشه سرخود چیزی نده یاشیرشو عوض نکن ببر دکترمتخصص کود ...

والا سر خود کاری نکردم 

هرچی بوده دکتر تجویز کرده

ترس توی خواب از تصور یه چیز ترسناکه که برای بچه های کوچیک هنوز ذهن اینقدر رشد نکرده از ۳ سالگی تازه ...

ی چیز دیگه هم هست 

ما رفته بودیم مسافرت...اومدم خونه خیلی بهم ریخته بود ..دو روز بالا سر بچه بودم دیگه پاشدم کارآمد بکنم اونم انتظار داشت همش کنارش باشم اینجوری هم کارام می‌کنند برای همین گریه میکرد همش منم میومدم بهش سر میزدم باهاش حرف میزدم ساکت میشد وختی میرفتم دوباره شروع میکرد 

نمی‌دونم شاید حس عدم امنیت هم داره 

البته این مال یک هفته پیشه 

و جیغ زدن ای دخترم تازگیا شروع شده 

نمی‌دونم ک😔