2777
2789
عنوان

انقدر آویزون پسرا نشید!

1215 بازدید | 50 پست

بار ها دیدم توی این سایت یا حتی در واقعیت ک دخترا میشینن یک صفحه تایپ میکنن و کلی غر میزنن 

فکر میکنی اون میخونه؟ اونا اصلا مثل ما قدرت تجزیه و تحلیل این چیزارو ندارن و بدتر گیج میشن

بار ها منو دوست پسر.م سر مسائل مختلف بحثمون شده مثلا گفته چرا تا من زنگ نزنم بهت تو اصلا خبر منو نمیگیری تازه با اینکه من سعی میکنم بهش پیام بدم و اگه وقت داشته باشم ببینمش ولی بهش فهموندم وابستش نیستم و کارای خودمو دارم اونم اگه دوستم داره باید  وقتش رو با من تنظیم کنه...

اینطوری جذابیتم براش کم نمیشه و بیشتر دلتنگم میشه تا اینکه من بخوام ی سره پیام بدم وقت و بی وقت

حتی خودمونم همینطوری هستیم چرا کراش میزنیم اصلا؟ ب خاطر اینکه طرف زیاد در دسترس نیست وگرنه رابطه شکل می‌گرفت دیگه😅

ب اینا نمیگن سیاست میگن سواد یک رابطه!

اصن من مخم سوت میکشه یسری تاپیکا رو میخونم اه

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای دقیقا

خیلی از خاندما فک میکنن اقایون مغز خودشونو دارن تفکرات یه زنو دارن

در صورتی که اونا کلا زمین تا اسمون با ما فرق دار

هرجا دیدی "تبادل نظرمون" داره تبدیل به "تبادل بحث" میشه لطفا دیگه ادامه نده❤️
شما درست میگیدمنتهی شما الان عقلت حاکمه...امیدوارم هیچ وقت عقلت تسلیم قلبت نشه

درود بر تو

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
شما درست میگیدمنتهی شما الان عقلت حاکمه...امیدوارم هیچ وقت عقلت تسلیم قلبت نشه

من دوسش دارم ولی دلیل نمیشه کل وقت و انرژی مو برای اون بزارم همینطور ک اونم بلاخره کارای خودشو داره

من یه بار بهش داشتم بهش  گله میکردم گفت مشکل تو اینه عاقلی خودتو با کسخلی من مقایسه میکنی😐

ولی بازم من برام قابل قبول نیس 

گفتم نه مشکل توی اولویت بندیه تا زمانی که الویتت نشدم سراغم نیا 

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
اصن من مخم سوت میکشه یسری تاپیکا رو میخونم اه

بعضیا دیگه واقعا از حد میگذرن

ولی

به قول اون کاربر

خدانکنه یه طوری شه عقلت حریف قلبت نشه

عذاب میکشی رسما

آویزون بازی در نمیاریا ولی از درون یه اضطراب و دلشوره ای میگیری که نگو

چون داری سرکوب میکنی خودتو

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
بعضیا دیگه واقعا از حد میگذرنولیبه قول اون کاربرخدانکنه یه طوری شه عقلت حریف قلبت نشهعذاب میکشی رسما ...

از هر 3 تا امضا 2 تاش اینه که دعا کن به عشقم برسم 

صفه تاپیکا یکی درمیون محتوای عشق و اکس و رل و... داره... 

کلی دعا و نذر و نیاز برای برگشت پسری که اصلن شاید صلاح نیست! 

از اخبار خودکشی های این سایت که نگم بهتره.... 

خب که چی واقعن! اصلن ارزش داره برای کسی اینقدر وقت و انرژی بذاری که اصن نمیدونی بعدها کجای زندگیته! 

شایدم چون این حس و حال و تجربه نکردم درک نمیکنم. 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
از هر 3 تا امضا 2 تاش اینه که دعا کن به عشقم برسم صفه تاپیکا یکی درمیون محتوای عشق و اکس و رل و... د ...

حرفت که درسته کاملا

ولی تجربه هم نداری دیگه

نمیشه قضاوت کرد

حرفت که درسته کاملاولی تجربه هم نداری دیگهنمیشه قضاوت کرد

باشه اصلن من قضاوت میکنم درست... ولی دیگه اکس اسمش روشه! مگه آدم چیزی رو که بالا آورده باز میخوره!