2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آزمایشات خون هست شامل قند تیرویید ویتامین دی و...این آزمایش سندروم رو مشخص نمیکنه وقتی سونی ان تی میدین یه آزمایش غربالگری اول هست اون مشخص می‌کنه ولی دقیق نیست اگر خیلی استرس دارید رو این موضوع من که خیلی استرس داشتم،یه آزمایش هست به اسم سلفری هزینه اش پنج شش تومنه اون خیلی دقیقه حتما انجام بده الان بیشتر مادرانی باردار انجام میدن اگر بیمه باشین بقیه اش هم بیمه برمیگردونه

میشه لطفاً برا شادی روح پدرم فاتحه و صلوات بخونید😔بابای مهربونم آخه تو کجایی😭
خب من ۱۴ هستم نشون نمیده؟

خب عزیزم شما ان تی رفتین؟همون روز که ان تی انجام میدن باید اون آزمایش هم انجام بدین همزمان با هم انجام میدن

آزمایشات خون هست شامل قند تیرویید ویتامین دی و...این آزمایش سندروم رو مشخص نمیکنه وقتی سونی ان تی می ...

ازمایش سلفری برای تشخیص سندروم؟ 

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مامانهای اصفهانی،درخواست دوستی بزنیدتا لینک دورهمی براتون بفرستم  
ازمایش سلفری برای تشخیص سندروم؟

بله برای تشخیص سندروم و بقیه بیماریها اینو خواهش میکنم برو انجام بده قبل از 18هفته انجام بده پزشکانی آلمانی خیلی بیخیالن بعضیاشون البته و این آزمایشات رو پیشنهاد نمیدن،و یه کار دیگه هم که تو بارداری مهم هست چه دیابت داشته باشین چه نداشته باشین حتما اکو قلب جنین هم بریم ببار تو 18هفته یکبار هم تو 28الی 30هفته

بیمه سلامت دارم میشه

معمولا این آزمایش با بیشتر بیمه ها قرار داد داره نداشت هم حتما انجام بده بجاش غربالگریا رو انجام نده ولی اینو انجام بده