2777
2789
عنوان

رنگ وسایل نوزاد پسر😇

1208 بازدید | 81 پست

سلام خانم های عزیز

اگه خدابخواد دارم کم کم وسایل برا پسرم میخرم اما نمیدونم بین این رنگ ها کدوم ترند و روی بورس  

کدوم رنگ بهتره

طوسی ؛؛؛؛  نسکافه ای ؛؛؛؛؛ آبی

امیرمحمد نازنینم  روز ۳شنبه ۱۳شهریور ۴۰۳ ب جمع خانوادگی مون اصافه شد  منو بابا و ابجی حنانه و بهار خیلی دوستت داریم❤💋 ان شالله ک در پناه خدا همه تون سلامت؛ موفق و خوشبخت بشید🥲 خدایا ممنونتم 😘

کاربر های نی نی سایت ❌ ❌ ❌ 

به دلیل گرفتن حق حذف تاپیک و حق حذف کاربری و...

از امشب ۱۲ شب جمعه تا چهار روز یعنی چهارشنبه نیایم سایت

اصلا حتی سر هم نزنیم که ببینیم شلوغه با خلوت 

هر کاربر که این پیام رو میبینه نظرشو بگه و داخل همه تاپیک ها قبل ۱۲ تاکید میکنم داخل همه تاپیک ها بگید که همه اطلاع داشته باشن❌

✅️✅️✅️ ۲۴ روز دیگه میشه یک سال که خانم مونا_تهرانی قول حذف تاپیک توسط خود کاربر رو دادن. 

(قول حذف تاپیک توسط خود کاربر تاریخ ۲۰ تیر ۱۴۰۲ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودم نسکافه ای دوست دارم

پتو دورپیچش رو نسکافه ای گرفتم گفتم ب همسرم وسایلشم نسکافه ای بگیریم. برادرزاده ام ۲سال پیش طوسی بوده

بنظرم ابی خیلی سال ک مد

امیرمحمد نازنینم  روز ۳شنبه ۱۳شهریور ۴۰۳ ب جمع خانوادگی مون اصافه شد  منو بابا و ابجی حنانه و بهار خیلی دوستت داریم❤💋 ان شالله ک در پناه خدا همه تون سلامت؛ موفق و خوشبخت بشید🥲 خدایا ممنونتم 😘

بنفش و نسکافه ای ترکیب رنگ اتاق من😂

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌

رو بورس بخوایی بگیری چند وقت دیگه یه جوری از مد میفته خودت دیگه دلت نمیخواد نگاهش کنی.. به نظرم هرچی خودت دوس داشتی بگیر، اگه منظور لباس و خرده ریزه به نظرم متنوع بگیر دلتو نزنه

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

طوسی قطعا یا کرم نسکافه ای 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

پتو دورپیچش رو نسکافه ای گرفتم گفتم ب همسرم وسایلشم نسکافه ای بگیریم. برادرزاده ام ۲سال پیش طوسی بود ...

اره به نظرم آبی دیگه از مد رفته و قدیمه

فقط 33 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر بارداری نیست و مربوط به هدفمه
بنفش و نسکافه ای ترکیب رنگ اتاق من😂

نوزاد پسر نسکافه ای خوب میشه؟؟؟ تا حالا دیدی ک کسی بخره؟؟

پتو دورپیچ نسکافه ای خریدم اما دودلم

نوزاد پسر نسکافه ای خوب میشه؟؟؟ تا حالا دیدی ک کسی بخره؟؟پتو دورپیچ نسکافه ای خریدم اما دودلم

آره رنگ خنثی است جنسیت نداره.

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌
طوسی قطعا یا کرم نسکافه ای

طوسی بی روح بود نسکافه ای برام تازگی داشت. پتوش رو نسکافه ای خریدیم گفتم لحاف تشک رو هم گفتم کرم قهوه ای چیزی ادم بخره

برا دختر ادم راحت  صورتی و بس

ترکیب طوسی و آبی هم اگه پیدا کنی خیلی قشنگه

۲رنگ ک ترکیب بشه نبود

مثلا پتو و ساک نوزاد تک رنگ بود یا طوسی یا آبی.