2777
2789

گوشی نامزدم (عقدیم)خونه ما بود خودش رفت بیرون کار داشت گوشیش ب شارژ وصل بود بعد مامانش زنگ زد من جواب دادم فقط اولش گفت الو من چند بار گفتم الو جواب نداد گرفت گوشیو قطع کرد😐من فکر کردم از دست من قطع شده دوباره زنگ زدم که ناراحت مشه ازم و فکر نکنه که عمدا قطع کردم بازم دو سه بار گفتم  الو گرفت گوشیو تو دهنم قطع کرد و جواب نداد😕نمیدونم دلیل کارش چی بود شما چ برداشتی میکنین از کارش؟؟

به نظرتون چکار کنم چجوری رفتار کنم 

هنوز تو خونش پا نزاشتم ازم خوشش نمیاد با اینکه خودش اومد خواستگاریم قبلا باهام خوب بود الان نمیدونم چش شده

بهم محل نمیده😏

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید انتن نمیداده

فکر نکنم 

به نامزدم گفتم گفت خطا خرابن برا همین اونطوری شده فقط خواست از مامانش دفاع کنه

اصلا برات مهم نباشهحالا شاید صداتو نداشته اگرم داشت اهمیت نده به روی خودت نیار

جلو خودشم خودمو بیخیال نشون بدم؟

چجوری باهاش رفتار کنم

هرچقدر خوبی کنم باهام خوب نمیشه

ببین خواهشا مثل من ساده نباش رفتاراشو به شوهرت بگو این اتفاقو حتما براش تعریف کنبعدم به چپت دایورت ک ...

تو چجوری ساده بودی میشه بهم از تجربه هات بگی عزیزم؟

گفتم به نامزدم 

چجوری ب چپم دایورت کنم عزیزم؟😂

جلو خودشم خودمو بیخیال نشون بدم؟چجوری باهاش رفتار کنمهرچقدر خوبی کنم باهام خوب نمیشه

اوو من انقدر داستان داشتم و دارم خیلی سنگین رنگین برو و بیا 

رفت و امد زیاد نکن الان ک عقدی 

اره به روی خودت نیار اگه اون حرفی زد بگو من بازم بهتون زنگ زدم شما قطع کردی

ی گزینه هست که خیلی جواب میده ب اسم به درک فدای سرت که خوشش نمیاد

منم دیشب خودمو با همین دلداری میدادم و به خودم میگفتم تو فقط باید دل نامزدتو به دست بیاری و باهاش خوب باشی بقیه به درک اخه دلم واقعا گرفت  ازش هنوزم که فکر کنم ناراحت میشم☹️😂

اوو من انقدر داستان داشتم و دارم خیلی سنگین رنگین برو و بیا رفت و امد زیاد نکن الان ک عقدی اره به رو ...

اصلا خونشون نمیرم تو عقد فقط چند بار رفتم با مامانم شب هم نموندم

تو چجوری ساده بودی میشه بهم از تجربه هات بگی عزیزم؟گفتم به نامزدم چجوری ب چپم دایورت کنم عزیزم؟😂

ببین مادرش تو همه چی دخالت میکرد همه حرف مفتی میزد البته با سیاست و زیر زبرکی مثلا تو عقد به شوهرم میگفت نمیاد اینجا از ما خوشش نمیاد شوهرمو مجبور میکرد منو ببره خونشون بعد که میرفتم محلم نمیداد میرفت خونه جاریم یا مضخرفاتی میگفت که میشد سوهان روحم مثلا میگفت من هرچی فکر میکنم شما تفاهم ندارید میگفتم یعنی چی میگفت ندارید میگفتم تفاهم از نظر شما یعنی چی میگفت تفاهم یعنی دیگه خب ندارید...میگفتم اتفاقا ما باهم خیلی سازگاریم خیلی باهم خوبیم و مشکلی نداریم میگفت همه چی که رابطه جنسی نیست بره تو بغل پسره 😐😑از دوست دختر قبلی شوهرم میگفت،پیج دختری که رفته بودن خواستگاری یه مدت صحبت کرده بودنو نشونم میداد تعریفشو‌میداد فالو داشتش،یه سری گوشیشو دیدم فحش و نفرین خانوادم کرده بود و پشت سرم با هر ننه قمری حرف زده بود ،بزنیکه روانی بود با جاریم دختر همسایه رو میخواستن ببندن به ریش شوهرم که برادر شوهرمو گرفتار کرد 🤣بعد یه مدت خونه ما و خالی کرد رفت مستاجری زنگ میزد صاحبخونه ش  که بیاد منو بیرون کنه و حرف بزنه بهم😐وقتی صاحبخونش میومد میگفت وای یعنی برا چی اومده کفشاتو قایم کن نبینه 😐بعد درو کامل باز میزاشتک که طرف ببینه بگه من خونه رو به یه نفر اجاره دادم چراعروست اینجاست بعد وقتی فهمیدم کار خودش بوده که یه سری صداو داد و بیداد صاحبخونه اومد که کم به من زنگ بزن که بیا اینجا آیفون خرابه تلفن کار نمیکنه تلویزیون فلانه برق پشت بوم روشنه وپمپ فلانه و فلان من کار و زندگی دارم نمیتونم هی بیام اینجا روزی چند بار زنگ میزنی منو میکشونی اینجا!...

نزاشت حنابندون بگیرم بعد شب اقوامشو دتوت کرده بود سام داده بود شوهرمم مجبور کرده بود منو همبنجوری ببره شانسم آرایشگاه زیر رنگ لودم ۲ اومدم خونه بهشون گفتم من بی صاحب نیستم کسی به من اطلاع نداده

ببین عزیزم محل نزار چنان میسوزنا