2777
2789

میگن مثلا اگه مهاجر غیرقانونی بیاد ایران. مثلا افغانی هارو در نظر بگیر! اونایی که شناسنامه ندارن چطور میتونن سیم کارت یا خونه بگیرن؟ به این افراد که مثلاً حتی دفترچه درمان هم داده نمیشه! چجوری زندگی میکنن؟ یا بهشون داده میشه؟ چجورین ؟ کسی هست توضیح بده؟

ب نام یه ابرانی میخرن 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ظاهرا میدن 

بهشون حسااابی رسیدگیم میکنن

ای ایران ای مرز پر گهر                  ای خاکت سر چشمه ی هنر   دور از تو اندیشه ی بدان               پاینده مانی تو جاودان                                                                                                                               #پاینده_ایران👑💙👑                                   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سیم کارت دزدی تا دلت بخواد هست که مسدود نشدن

یا سیم کارت های که از معتادا و اینا میخرن

خدمات درمانی ازادن دیگه و اینکه خونه و این چیزام معامله میکنن با یارو که هیچی ازش نخوان ولی کرایه دو برابر میدن

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان
حالا کو اسپورت وقتی غیر قانونی اومدن

پاسپورت نباشع 

یه افغانی دیگه میگیره براشون

یا خط میخرن از یه ایرانی

زندگی درد داره دیدی داره خوش میگذره بترس..... اگر غلط مینویسم بخاطر اینه تند مینویسم چک نمیکنم دیگه شورمنده❤️

دوستم افغانه..

بیمه میتونن بکنن خودشونو.

ولی چیزی نمیتونن به نام خودشون بکنن. خونه و ماشین و...

بانکم فقط بانک سپه میتونن حساب باز کنن. بی دردسره.

سیم کارتم به نام دیگه میتونن بگیرن

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾