2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم . من گرفتم.

افسردگی بعد بچه دار شدن  فکر کنم زیاد بشه  

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

منم گرفتم ولی خب خیلی هوامو داشتن زیاد طول نکشید،اما خب بد کوفتیه اصلا نمیدونی چرا بی دلیل اشکت میریزه 

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
اگه شوهرت مرد خوبی باشه کنارت باشه بهت کم محلی کم توجهی نکنه از اندامت ایراد نگیره هیچیت نمیشه

شوهرم اوایل بارداریم اخلاق بدی داشت،  ولی الان برعکس شده،  خیلی خوب و مهربون شده،  نمیدونم چرا،  خداکنه همیشه اینجوری بمونه

ادمی هم نیس از اندام ایراد بگیر،  تا حالا نشده

میدونی من افسردگی زایمان نداشتم وضعیت بچه منو افسرده کرد زود دنیا اومد و دهنش جون نداشت شیر بخوره از ی وعده تا وعده بعدیش فقط گریه میکردم خیلی کوچیک بود اندازه دستم بود.میگفتم اگه شیر بپره تو گلوش چی وای ک خودمو کشتم

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
منم گرفتم ولی خب خیلی هوامو داشتن زیاد طول نکشید،اما خب بد کوفتیه اصلا نمیدونی چرا بی دلیل اشکت میری ...

واقعا🥺🥺🥺

من الان خوشحالم خیلی،  قراره بچه مو بغل بگیرم،  باکلی وسایل و لیاس جدید خرید مادرم اینا براش،  شوق دارم 

میترسم بعد از زایمان،  شوق همه چیم بخوابه

ییا خدا چقدر لحظه سختی، چند ماهکی به دنیا اومد؟؟ 😣😣

۳۵هفته۲۱۶۰ وزنش بود الانم وزنش کمه خدا میدونه چیا کشیدم

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
واقعا🥺🥺🥺من الان خوشحالم خیلی، قراره بچه مو بغل بگیرم، باکلی وسایل و لیاس جدید خرید مادرم اینا ب ...

بستگی به بچت هم داره اگه اون آروم باشه روزای اول و کولیک و رفلاکس و زردی نداشته باشه شمام شرایطتت خیلی خوب‌تره ولی بچه من ناآروم بود و منم از دیدن گریه هاش و ناتوان بودن خودم زجر میکشیدم و افسردگیم تشدید شد که خداروشکر زود جمع و جور کردم خودمو به لطف اطرافیان که کمکم بودن

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم